Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence hedef şu olmalı
Morata 6m
Frankowski 7m
Jelert 8m
Ahmed 6m
Cuesta 4m
Köhn 4m
Nelsson 6m

Bu şekilde satışlar yaparsak 41m para toplayabiliriz, toplamalıyız 40'ın altında beklemiyorum transfer geliri
Abi bu şekilde 40 m topladık diyelim fakat bu adamların transfer taksitleri hali hazırda devam ettiği için, kâr olmuş olmuyor yani.

Şu Cuesta, Jelert ve Frankowski'den edilen zarar akıl almaz boyutlarda oldu ya resmen.

Bizim kalecimiz Ter Stegen olacak gibi geliyor bana. Adamda tam Galatasaray kalecisi tipi var.

Fb Liva'yı gönderip yabancı kaleci almayacak, Eğribayat-Tarık ile girecekmiş sezona diyorlar sağda solda.

Doğru mu acaba? Umarım doğrudur.

Abi bu şekilde 40 m topladık diyelim fakat bu adamların transfer taksitleri hali hazırda devam ettiği için, kâr olmuş olmuyor yani.

Şu Cuesta, Jelert ve Frankowski'den edilen zarar akıl almaz boyutlarda oldu ya resmen.

Enkaz var resmen kışın yazmıştım. Kim kaldıracaksa kaldırsın mevcut idarecilerden.
Şampiyonluk olmamış olsa şu an yönetim düşebilirdi o denli bir enkaz var.

Bir transfer yapar iken eğer rakibin yok ise sen o adamı aldığın günün ertesinde satamazsın demektir, Erden Bey'in en beğendiğim bakış açısı buydu yani oyuncu alınır iken talibi var mı yok mu diye bakmak.

Cuesta'yı bizden başka isteyen yok iken 5 teklif etsek vermeyecekler miydi misal. Korkunç bir menajer-idareci işi oldu ve birileri tabir-i caizse götürdü.

Bu oyuncu için Copa America'da herkes beğenmiş sonra ligde maçlarını izleyince hiç kimse beğenmemişti. Yine bir turnuva yine oyuncunun yıldızı parlamış acaba maç mı seçiyor bu?
Turnuvanın takımları ciddi kötü.Bu çocugun alt yapı eksikliği var 25 teklif gelip satmadılarsa aptaldır klübü.Man city abdülkadir ömür tarzı bir durum olmuş.

aha fabri podcastte osi'den de bahsedecek herhalde
edit: daha önce yapmış onun reklamıymış peh , girdim baktım

osimen icin cok güzel bir imza töreni yapilmali

tarihte bir daha bu rakamlari gören bir oyuncuyu yillarca göremeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt