Furkan Kaya
Aslan Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.599
- 5.565
- 1.043
pavlidis var rdaş yine bi 35 40 falan isterler sanırım onaYaw yokmu benfikada forvet onu alalım herifler blowtaşa kiralık ve 5 yıl vadeli adam satıyor bize de yaparlar kıyak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pavlidis var rdaş yine bi 35 40 falan isterler sanırım onaYaw yokmu benfikada forvet onu alalım herifler blowtaşa kiralık ve 5 yıl vadeli adam satıyor bize de yaparlar kıyak
pavlidis var rdaş yine bi 35 40 falan isterler sanırım ona
Bis 25-26-27 olarak ödemek istiyoruz bunlar 25-26 istiyor. Son detay buymus ilerleyen saatlerde bitebilirmis mutlu son ile
Bana havaalanı karşılamaları bile abartı geliyor yaOrkun için stad fulleme anca Bjk dramalığına yakışır. Drama kulübü bunlar; yok efendi Bjkler vs. Acayip cringe bir kulüp.
Sane Bayern'in 10 Numarası, Haziranda aldık. Sıradan futbolcu gibi geldi imzayı attı gitti.
Hakan gelse dahi stadı dolduralım öyle karşılayalım dense bizim kulüp bunu kabul etmez idi bence, ben saçma bulurdum mesela.
Oraya Ilkay I da ekleyelimOrkun güzel transfer boklamaya gerek yok ama şunu unutmayalım ki ligdeki hiçbir takımin orta sahası Sara-Lemina-Torreira üçlüsünü geçemez hiçbir şekilde
Tam tersi biz 17.5-17.5 1 yıl arayla verelim diyoruz. Adam 2026 Mayıs ayına kadar 35'i verin demişler bunu yapabileceğimizi sanmıyorum. En azından 2026 Mayıs 17.5- Ocak 2027 yapmaları lazım.O halde bitmiş bu iş