Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bis 25-26-27 olarak ödemek istiyoruz bunlar 25-26 istiyor. Son detay buymus ilerleyen saatlerde bitebilirmis mutlu son ile

Orkun güzel transfer boklamaya gerek yok ama şunu unutmayalım ki ligdeki hiçbir takımin orta sahası Sara-Lemina-Torreira üçlüsünü geçemez hiçbir şekilde

Orkun için stad fulleme anca Bjk dramalığına yakışır. Drama kulübü bunlar; yok efendi Bjkler vs. Acayip cringe bir kulüp.

Sane Bayern'in 10 Numarası, Haziranda aldık. Sıradan futbolcu gibi geldi imzayı attı gitti.

Hakan gelse dahi stadı dolduralım öyle karşılayalım dense bizim kulüp bunu kabul etmez idi bence, ben saçma bulurdum mesela.

Orkun için stad fulleme anca Bjk dramalığına yakışır. Drama kulübü bunlar; yok efendi Bjkler vs. Acayip cringe bir kulüp.

Sane Bayern'in 10 Numarası, Haziranda aldık. Sıradan futbolcu gibi geldi imzayı attı gitti.

Hakan gelse dahi stadı dolduralım öyle karşılayalım dense bizim kulüp bunu kabul etmez idi bence, ben saçma bulurdum mesela.
Bana havaalanı karşılamaları bile abartı geliyor ya

Moretto diyorsa doğrudur.Ayıp olmasın şimdi de bu Laurentiis'e bir şey buldun kıllısını arıyorsun dese keşke Kavukçu iyi bir tercümanla gidip oraya.Hem belki İtalyan literatürüne de geçer bu laf

Osi Napoli sezon açılışına gitsin ya Nijerya dan almaktansa İtalya dan daha çabuk gelir buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt