Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.461
- 49.854
- 3.133
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene 40 ödeyebiliyorsak şampiyon olup seneye de 35 i öderiz bir şey olmaz
Kumbedi,Laporte,Sommer mi yani1 haftaya Osimhen sonrası resim netleşir.
Sağ bek için genç alırım
Stopere de tecrübeli dengeli bir sol stoper kiralarım ben olsam. Davinsonun yedeğini de Arda yapar sezona girerim.
Kaleci konusunda ise de beklentm büyük takım kalecisi olsun kafi noktasında
Osimenin imza törenini yenikapida yapalim
Osi'yi almıyoruz demek değil mevzu. Bu şekil ödeyebileceğimizi düşünmüyorum yani kabul edip etmemek değil bence şu an yapabileceğimiz en sınırı teklifi yaptık.Sırf bu yuzden ama Osi'yi almıyoruz demeyiz, kabul ederiz en kötü
Laporte muazzam olurdu ama çok yüksek maaşı.Kumbedi,Laporte,Sommer mi yani
Buraya kadar tamam hocam, Napoli bunu da kabul etmez ise, son teklif bu deyip masadan kalkmayız.Osi'yi almıyoruz demek değil mevzu. Bu şekil ödeyebileceğimizi düşünmüyorum yani kabul edip etmemek değil bence şu an yapabileceğimiz en sınırı teklifi yaptık.
Osimhen'e Yenikapı yakışır
de laurentiis denen morukla uğraşıyoruz rdaş sürekli yeni bişey istiyor 40 peşin 2 taksit teklifimiz varmış yarın konunun çözüleceği görüşü çoğunlukta yarın osi'yi bekliyoruz diyebilirizÖzet geçer misin dostum , 2 gündür neler oluyor @Furkan Kaya
Bence sınır teklifimiz buydu Napoli bunu kabul etmezse transferden çekilmeyiz ama iş uzar. Belki 2027'deki ödemeyi Ocak- Şubat 2027 yaparız ama yani Napoli vermeyecek gibi. Sürekli yokuşa sürüyorlar gibi.Buraya kadar tamam hocam, Napoli bunu da kabul etmez ise, son teklif bu deyip masadan kalkmayız.
Sanki kerhanede aldi duyumuAcaip ortam nedir
Bir de 3 yıllık kontrat istiyorlarmış sanırım tansel ve caglar ın yayınlarından birinde. Yoksa cuk diye oturur sol stopere.Laporte muazzam olurdu ama çok yüksek maaşı.
avrupaya dönmeye karar verirse bilbao alır maalesefLaporte muazzam olurdu ama çok yüksek maaşı.