Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay gibi adam daha büyük öncelik, takımda net bir key pasör yok şu an Yunus ve belki Sane dışında

Stopere tecrübeli birini kiralarsan Leminasız maçlarda da onun pozisyon bilgisiyle açık kapatabilirsin
İkisinden birisi alınacak olursa Hakan’ı mı istersin İlkay’ı mı

kulüpler bu parayı harcayıp baya gösterişli oyuncular alıyor ve ligi sürekli gündem yapıyorken eşek katarlıları iki konuda sıkıştırmaları lazım

1. ligin yayın kalitesinin artırılması ve tanıtımının yaygınlaştırılması

2. daha yüksek yayın geliri
yanlış kişilere söylemeye çalışıyoruz gibi. Muhattabı direkt belli bunun.

Gyökeres Arsenal transferinin şartları biraz üzdü

Osimhen'den bu kadar daha ucuz olmasını kabullenemiyorum

Bu süreçte Gyökeres totalde €12m alacak fedakarlığı yapmış menajer ücreti + yıllık garanti ücret üzerinden

Arsenal hepsini tekte de ödemeyecekmiş €63.5m + €10m ücretin

Bizde ne Osimhen bi fedakarlık yaptı ne de Napoli'ye bir kuruş indirim yaptırabildik. Ödeme şartlarımız da epey kötü

Hiç içime sinmedi bu durum. Zaten bu sezon AFCON da var. İyicene korkmaya başladım

Bi de Osimhen 75'lik serbest kalma maddesi de istiyomuş bizde diyodu Haluk Yürekli. Kesin doğrudur. Tamam abi Osimhen gibi topçunun GS'de ne işi var da bu kadar riskin bütününü üstlenmek de hiç içime sinmiyor

Arapları reddetmiş olmasa şu transfere sevinemeyecektim süreç yüzünden

Biraz Oralvari bir post oldu ama hislerimde samimiyim
Napalim biz Arsenal miyiz ya da Gyokeres'i mi almaliydik?

Her transferin kendi sartlari var, o soyleymis bu boyleymis gecelim bunlari yav yine cok fazla rakamlara/detaylara kafa yoruyorsunuz.

Ayrica Osimhen > Gyokeres cok net hemde.

Osi'ye 75 fesih falan konulmaz arkadaşlar. Zaten karşılıklı bi güven anlaşması vardır her şeyden önce. Diyelim Osi'yi aldık, bu sene ŞL'de oynadık. Seneye geldi kapımızı Liverpool çaldı, 40-50 bişi teklif etti. Kabul edeceğiz, Osimhen de gidecek.

Osi'ye 75 fesih falan konulmaz arkadaşlar. Zaten karşılıklı bi güven anlaşması vardır her şeyden önce. Diyelim Osi'yi aldık, bu sene ŞL'de oynadık. Seneye geldi kapımızı Liverpool çaldı, 40-50 bişi teklif etti. Kabul edeceğiz, Osimhen de gidecek.

niye futbol aleminin kerizi biz miyiz. 1 sene 20 maaşı vereceğiz üstüne bonservisten 20 zarar edeceğiz öyle mi

O kadar malca yonetilen bir kulup oldugumuzu sanmiyorum, bazi yoneticiler beni supheye dusurse bile. Daha 75'in taksidini odemeden 50 'ye satacagiz? Saka olmali. Galata Kulesinde asarlar o yoneticiyi.

yok yav 10 milyona birakiriz

hatta 500 bin kiralama + 9,5 milyon da sarta bagli opsiyon olur

1 seneligine 35-40 milyon mu vereceğiz yani ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt