- 31 Aralık 2015
- 14.547
- 9.479
- 1.588
Osimhen'e Yenikapı yaraşır.Osimenin imza törenini yenikapida yapalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen'e Yenikapı yaraşır.Osimenin imza törenini yenikapida yapalim
Karşılıklı güven anlaşması olabilir belki iyi bir teklif gelse gidebilir ancak Osimhen 20-30 milyon Euro ya gelmiyor 75 milyon Euro ya geliyor futbol tarihinin en pahalı 50.transferi olacak.75 milyon Euro da bizim gibi takımlar için önemli bir para.Osi'ye 75 fesih falan konulmaz arkadaşlar. Zaten karşılıklı bi güven anlaşması vardır her şeyden önce. Diyelim Osi'yi aldık, bu sene ŞL'de oynadık. Seneye geldi kapımızı Liverpool çaldı, 40-50 bişi teklif etti. Kabul edeceğiz, Osimhen de gidecek.
Gördüm şimdi bir sezon için bu çabamıza yazık olur kalsın osimhenOrkun o msjı sil
Benzer süreçlerNapalim biz Arsenal miyiz ya da Gyokeres'i mi almaliydik?
Her transferin kendi sartlari var, o soyleymis bu boyleymis gecelim bunlari yav yine cok fazla rakamlara kafa yoruyorsunuz.
Liverpool Mpenza, Hovarth ve Spehar önerirse bırakırız gibi geliyor bana daValla arkadaşlar ben Osi'yi 40'a satalım demedim, yönetici ben değilim. Ama şunu söylüyorum; Liverpool geldi 40 teklif etti, bizimkiler pazarlığa oturdu 50'ye çıktık.
Osimhen de dedi ki ben gitmek istiyorum, 2 sene Galatasaray'da oynadım, size hizmet ettim. İzin verin gideyim. Bence gider. Bence bunlar çok önceden konuşuldu bile. Kendisine büyük bir kulüpten bir teklif gelir ve Osi gitmek isterse kendisine bence her türlü kolaylığı sağlayacağız.
Liverpool o maaşı vermezValla arkadaşlar ben Osi'yi 40'a satalım demedim, yönetici ben değilim. Ama şunu söylüyorum; Liverpool geldi 40 teklif etti, bizimkiler pazarlığa oturdu 50'ye çıktık.
Osimhen de dedi ki ben gitmek istiyorum, 2 sene Galatasaray'da oynadım, size hizmet ettim. İzin verin gideyim. Bence gider. Bence bunlar çok önceden konuşuldu bile. Kendisine büyük bir kulüpten bir teklif gelir ve Osi gitmek isterse kendisine bence her türlü kolaylığı sağlayacağız.
Cok basasiriz bir sene geçirse Osimhen zaten Liverpool almaz başarılı olduğunda da Liverpool gibi takımlar gereğini yapar.O ıvır zıvır pazarlığı İtalyan takımları yapar.Barcelona Real Manchester United M.city Arsenal Chelsea Liverpool gibi takımlar başarılı futbolcuya emin olduklari futbolcuya para verir.Milan Juve Inter gibi takımlar oyuncu ayartir.Valla arkadaşlar ben Osi'yi 40'a satalım demedim, yönetici ben değilim. Ama şunu söylüyorum; Liverpool geldi 40 teklif etti, bizimkiler pazarlığa oturdu 50'ye çıktık.
Osimhen de dedi ki ben gitmek istiyorum, 2 sene Galatasaray'da oynadım, size hizmet ettim. İzin verin gideyim. Bence gider. Bence bunlar çok önceden konuşuldu bile. Kendisine büyük bir kulüpten bir teklif gelir ve Osi gitmek isterse kendisine kolaylık sağlayacağız.
Valla arkadaşlar ben Osi'yi 40'a satalım demedim, yönetici ben değilim. Ama şunu söylüyorum; Liverpool geldi 40 teklif etti, bizimkiler pazarlığa oturdu 50'ye çıktık.
Liverpool o maaşı vermez
Onu geçtim bekle bir adamı alalım sonra bakarız seneye 25 m euro zararla satmaya
Dediğin imkansız da hadi imkanlı diyelim, nasıl bir kolpa bu zaten nerden uydurdun anlamadım.
1. heriflerin paraya çok ihtiyacı yok.Benzer süreçler
Üst düzey santrfor, kulübünden ayrılmak istiyor ve tek bir yere gitmek istiyor. Diğer bütün talipleri reddediyor. Kulübü bırakmak istemiyor, bırakırsa da paranın çoğunu nakit almak istiyor ve çok fazla bonservis talep ediyor
Gyökeres ve menajeri inidirime gitmiş, Sporting de taksite razı olmuş
Bizde de benzer bir şey olsaydı fena mı olurdu. Mesela Osimhen için anlaşılan ücret €16m + €5m deniyordu, ilk yıl ekstradan €4m varmış galiba. Osimhen deseydi ki ben o 16'yı 13 yapayım, biz de Napoli'ye €63m vermiş gibi olsaydık fena mı olurdu
Ya da Napoli tıpkı Sporting gibi oyuncudan faydalanamayacağını ve başka yere yollayamayacağını anladığında taksit vs. konusunda biraz daha gevşeseydi kötü mü olurdu
Dediğinin olma ihtimali bile yok. Bir anlaşma varsa bile o anlaşma en kötü geldiği bonservise gitmesi gibi bir şeydir. Yani Osimhen gitmek istedi ve kolaylık sağlayın dedi o zaman denir ki seni aldığımız para belli getirirsen gidebilirsin. Sonuçta bu görüşmelerde Osimhen'de var yada direk bir serbest kalma maddesi koyulur anlaşmaya mesela Avrupa takımlarına 75-80 gibi Arap takımlarına 100 milyon gibi bir miktar.Valla arkadaşlar ben Osi'yi 40'a satalım demedim, yönetici ben değilim. Ama şunu söylüyorum; Liverpool geldi 40 teklif etti, bizimkiler pazarlığa oturdu 50'ye çıktık.
Osimhen de dedi ki ben gitmek istiyorum, 2 sene Galatasaray'da oynadım, size hizmet ettim. İzin verin gideyim. Bence gider. Bence bunlar çok önceden konuşuldu bile. Kendisine büyük bir kulüpten bir teklif gelir ve Osi gitmek isterse kendisine kolaylık sağlayacağız.
Cok basasiriz bir sene geçirse Osimhen zaten Liverpool almaz başarılı olduğunda da Liverpool gibi takımlar gereğini yapar.O ıvır zıvır pazarlığı İtalyan takımları yapar.Barcelona Real Manchester United M.city Arsenal Chelsea Liverpool gibi takımlar başarılı futbolcuya emin olduklari futbolcuya para verir.Milan Juve Inter gibi takımlar oyuncu ayartir.
Tamamda napalim biz Napoli sahibini biliyoruz az cok, bu adamla pazarliga oturan hep ayni sureci yasiyor. Orasi oyle diye bizde de oyle olsa keske diye istemek farkli, realite farkli. O adamla pazarlik zor yanasmiyor iste. Napoli'yi birazcik taniyan herkes ayni seyi soyluyordu, alacaksak oyuncuyu buna hazirlikli olacaktilar.Benzer süreçler
Üst düzey santrfor, kulübünden ayrılmak istiyor ve tek bir yere gitmek istiyor. Diğer bütün talipleri reddediyor. Kulübü bırakmak istemiyor, bırakırsa da paranın çoğunu nakit almak istiyor ve çok fazla bonservis talep ediyor
Gyökeres ve menajeri inidirime gitmiş, Sporting de taksite razı olmuş
Bizde de benzer bir şey olsaydı fena mı olurdu. Mesela Osimhen için anlaşılan ücret €16m + €5m deniyordu, ilk yıl ekstradan €4m varmış galiba. Osimhen deseydi ki ben o 16'yı 13 yapayım, biz de Napoli'ye €63m vermiş gibi olsaydık fena mı olurdu
Ya da Napoli tıpkı Sporting gibi oyuncudan faydalanamayacağını ve başka yere yollayamayacağını anladığında taksit vs. konusunda biraz daha gevşeseydi kötü mü olurdu