Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, herkes niye ideal olandan bahsediyor Osimhen satış konusunda.

Osimhen'i niye 25 milyon zararına satalım ki diyorsunuz.

Geçen sene alınan ve defedilmeye çalışılan oyunculardan kaç milyon euro kazık girecek bi hesaplayalım.

Ya siz yönetimdeki basiretsizlerin farkında değil misiniz
Hocam yanlış anlamada senin anlatmak istediğini aslında anladım Osimhene gitme durumunda zorluk çıkarmayiz böyle bir konuşma olmuştur diye soyluyosundur ama 75 den az olmaz sonradan anlatmak istediklerin zorlama savunma gibi oluyor.

osimhen fırsat transferinin vizyona dönüşmesidir.. hedeflerin daha yükseğe konmasıdır..

Lütfen arkadaşlar yüreğime su serpin diğer nöbette de sordum

Ben şöyle bi twit gördüğüme eminim neredeyse:

Haluk Yürekli: 'Galatasaray, Osimhen'in sözleşmesine Osimhen için ödediği bonservis bedeli kadar serbest kalma maddesi koyma şartını kabul etti.'

Bunu rüyamda mı gördüm? Yalan haber miydi?

Geçen de sordum kimse bir şey demedi

Sadece şunu söylemeye çalışmıştım konu vallaha sataram bu köyü haline geldi

Seneye 50 teklif edilirse ve Osi de gitmek isterse bence bu yönetim ok der. Bu kadardı.

İçerden duyum aldım demedim ki zaten renktaş. Ben sadece bu yönetime bakarak olma ihtimalini gördüğüm bir şeyi söylüyorum.
Öyle bir ihtimal yok işte. Sallamak için sallıyorsun sana en basit örnek şunu söyleyeyim seneye bu yönetimin olacağı bile meçhul şuan Mayıs ayında seçim var en basitinden.

Geçen sene alınan ve defedilmeye çalışılan oyunculardan kaç milyon euro kazık girecek bi hesaplayalım.

Osimhen maasinda indirim yapıp Liverpool'la anlaşır, bizim yönetimede ben Liverpool'la anlaştım lütfen beni aldiginiz fiyata satin diye ricada bulunur; gideceği tek senaryo bu.

Osimheni satmak istemeyeceğiz çünkü

Almak isteyen istediğimiz parayı vermek zorunda olacak

Ne zorladın yaw

Osimhen maasinda indirim yapıp Liverpool'la anlaşır, bizim yönetimede ben Liverpool'la anlaştım lütfen beni aldiginiz fiyata satin diye ricada bulunur; gideceği tek senaryo bu.
İki senedir bunu yapmadığı için adı bizle geçiyor ya zaten. Yüksek maaş istemese işi ne trde

Haluk Yürekli: 'Galatasaray, Osimhen'in sözleşmesine Osimhen için ödediği bonservis bedeli kadar serbest kalma maddesi koyma şartını kabul etti.'

Mabadından uyduruyorsun gibi

Hiç koymasan 100-130 arası bir şey koyulur

Haluk’un rakamsal söylediği her şey yalan yanlış ayrıca, bu dip not.

Oyle bir haberini hatirlamiyorum. Ne zaman gormus olabilirsin, yani hangi tarihte?

Ben genelde her gun takip ederim oyle bir aciklamasini bilmiyorum, gormedim de yani.

Böyle bi zararına satışın gerçekleşme ihtimali Hatipoğlu'nun bıyık telleri arasında gizli.

Yönetime bakarak söylüyorum bunları. Özetle Hatipson'un olduğu yönetimden her türlü şeyi bekliyorum.
Değil Hatipoğlu, 10 tane Hatipoğlu gelsin yine de öyle zararına bir satışa camia izin vermez. Kimse de bu sene 75m€ verdiğin, Liverpool'a gidebilecek performans vermiş Osimhen için aldığının 25m€ altı teklifle kapını çalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt