Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.849
- 7.950
- 1.233
uçuş hattı diye bir şey var ne nijeryası aljfsdljfslkdjfsdf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hea?uçak niheryaya gidiyor lann
Mesaj bana değil ama mesaja katıldığım için yazmak istedim ahbŞurada Osimhen geliyor keyfini yaşayıp goygoy yapacağımıza bin tane DİSTOPYA senaryosu okuyoruz yeter aga yeter mutsuzlugunuzla insanları da mutsuz etmeyin bıktık
Doğal duruyo mu hayırlı olsun cnm
Ekim daha iyi değil mi
Arkadaşlar, herkes niye ideal olandan bahsediyor Osimhen satış konusunda.
Osimhen'i niye 25 milyon zararına satalım ki diyorsunuz.
Geçen sene alınan ve defedilmeye çalışılan oyunculardan kaç milyon euro kazık girecek bi hesaplayalım.
Ya siz yönetimdeki basiretsizlerin farkında değil misiniz
Baba insanlar mutsuz ya Trde. Dopamin detoksu Spor cart curt ne yapsak bir şekilde etkileniyoruz diğer insanlardan.
Şurada Osimhen geliyor keyfini yaşayıp goygoy yapacağımıza bin tane DİSTOPYA senaryosu okuyoruz yeter aga yeter mutsuzlugunuzla insanları da mutsuz etmeyin bıktık
Az sonra doner o ucakuçak güneye gidiyor harbiden batıya doğru dönmüyor
Mesaj bana değil ama mesaja katıldığım için yazmak istedim ahb
Mutsuz değildim de mesela çok gerilmiş idim, o gerginliği foruma da yansıtmış idim son hafta, özür dilerim herkesten o sebep.

tatilde çok canım sıkıldıkanka protez demişken protez saç taktım bir hayırlı olsun alayım. Fotodaki parlaklık artık yok xD
Napoli ile yapılan tüm görüşmelere o uçakla gidildi çünküKavukçunun uçağını niye takip ediyonuz olm
Mete abi Mete abi oley oleyYarın dünyanın en kudretli birkaç santraforundan birini ekibimize katacağız hayırlısıyla.
Napoli ile yapılan tüm görüşmelere o uçakla gidildi çünkü
Yillar evvel yine bir saç basliginda konuşmuştuk hatta dmlesmistik. Senin saçların dökülmesine daha var demiştin... O güzel saçlar atlarına binip gitti...kanka duruyor diyorlar bilmiyorum tabi insanlar alışamadı daha. Ekimi denedim 2019da anca fotodaki kadar tuttu bir daha uğraşamam![]()
tatilde çok canım sıkıldı
göbeğim çıkmış vücuttaki kıl oranı artmış ve poster bozukluğu var
acilen fit hale gelmem lazım
alman dayılar benden fit
Mabadından uyduruyorsun gibi
Hiç koymasan 100-130 arası bir şey koyulur
Haluk’un rakamsal söylediği her şey yalan yanlış ayrıca, bu dip not.
Oyle bir haberini hatirlamiyorum. Ne zaman gormus olabilirsin, yani hangi tarihte?
Ben genelde her gun takip ederim oyle bir aciklamasini bilmiyorum, gormedim de yani.
buldum50'dir o![]()
Mesaj bana değil ama mesaja katıldığım için yazmak istedim ahb
Mutsuz değildim de mesela çok gerilmiş idim, o gerginliği foruma da yansıtmış idim son hafta, özür dilerim herkesten o sebep.
Kalbimi kırdın Sami