Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şurada Osimhen geliyor keyfini yaşayıp goygoy yapacağımıza bin tane DİSTOPYA senaryosu okuyoruz yeter aga yeter mutsuzlugunuzla insanları da mutsuz etmeyin bıktık
Mesaj bana değil ama mesaja katıldığım için yazmak istedim ahb

Mutsuz değildim de mesela çok gerilmiş idim, o gerginliği foruma da yansıtmış idim son hafta, özür dilerim herkesten o sebep.

Arkadaşlar, herkes niye ideal olandan bahsediyor Osimhen satış konusunda.

Osimhen'i niye 25 milyon zararına satalım ki diyorsunuz.

Geçen sene alınan ve defedilmeye çalışılan oyunculardan kaç milyon euro kazık girecek bi hesaplayalım.

Ya siz yönetimdeki basiretsizlerin farkında değil misiniz

Baba insanlar mutsuz ya Trde. Dopamin detoksu Spor cart curt ne yapsak bir şekilde etkileniyoruz diğer insanlardan.

Şurada Osimhen geliyor keyfini yaşayıp goygoy yapacağımıza bin tane DİSTOPYA senaryosu okuyoruz yeter aga yeter mutsuzlugunuzla insanları da mutsuz etmeyin bıktık

Kalbimi kırdın Sami

kanka protez demişken protez saç taktım bir hayırlı olsun alayım. Fotodaki parlaklık artık yok xD
tatilde çok canım sıkıldı

göbeğim çıkmış vücuttaki kıl oranı artmış ve poster bozukluğu var

acilen fit hale gelmem lazım

alman dayılar benden fit

kanka duruyor diyorlar bilmiyorum tabi insanlar alışamadı daha. Ekimi denedim 2019da anca fotodaki kadar tuttu bir daha uğraşamam :D
Yillar evvel yine bir saç basliginda konuşmuştuk hatta dmlesmistik. Senin saçların dökülmesine daha var demiştin... O güzel saçlar atlarına binip gitti...
İki senedir kazitiyorum sakalla fena olmuyor seneye belki ekerim de bu haline çok alıştım uğraşır miyim bilmiyorum

tatilde çok canım sıkıldı

göbeğim çıkmış vücuttaki kıl oranı artmış ve poster bozukluğu var

acilen fit hale gelmem lazım

alman dayılar benden fit

bugün 60 yaşlarında bir kıprıslı amca gördüm inanılmaz ripped bir yapısı vardı vallah benim de moralim bozuldu. Belki de adam burdaki ilk vücut geliştirmecilerdendi natural değildi bilmiyorum ama maalesef bu tembellikle işimiz yaş

Mabadından uyduruyorsun gibi

Hiç koymasan 100-130 arası bir şey koyulur

Haluk’un rakamsal söylediği her şey yalan yanlış ayrıca, bu dip not.
Oyle bir haberini hatirlamiyorum. Ne zaman gormus olabilirsin, yani hangi tarihte?

Ben genelde her gun takip ederim oyle bir aciklamasini bilmiyorum, gormedim de yani.
buldum

kolpa mı gerçek mi bu

bazen denmeyen şeyleri çarpıtıyolar ya da yanlış anlıyolar

bence doğru olabilir Osimhen belli ki üst düzey PL ekiplerini bize tercih edecek durumda ki bunda hiçbir sıkıntı yok. bizden PL'ye gitme hedefi olması da güzel. fakat biz hiç mi bi şey kazanmıcaz bi de korkunç bi maaş yükü riski üstlenecez bu süreçte. biraz tadımı kaçırıyor doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt