Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trtsporu asporu aciyorum. Osimhen aldığı parayla takım içi dengeler dağılır diyorlar. Torreira sanchezin hoşuna gitmez diyorlar. Bunların dengesi dağılmış

Orkun 5 -6 milyon Euro alırken rafa Silva 10 milyon Euro alirken gedson demeyecek mi bu bukadar para alıyor diye. Duran emmi ve talisca 15 milyon Euro alırken diğerleri demeyecek mi ben niye almıyorum diye.

Ulan işiniz gücünüz GS dağılsın diye beklemek. Bütün muhasebeciliği GS için yapıyorlar. Allah bunlara fırsat vermesin amin.

Son düzenleme:
Trtsporu asporu aciyorum. Osimhen aldığı parayla takım içi dengeler dağılır diyorlar. Torreira sanchezin hoşuna gitmez diyorlar. Bunların dengesi dağılmış

Orkun 5 -6 milyon Euro alırken gedson demeyecek mi bu bukadar para alıyor diye. Duran emmi ve talisca 15 milyon Euro alırken diğerleri demeyecek mi ben niye almıyorum diye.

Ulan işiniz gücünüz GS dağılsın diye beklemek. Bütün muhasebeciliği GS için yapıyorlar. Allah bunlara fırsat vermesin amin.
Osimhen dünyada top 5 içinde olan forvet kimse aldığına bakmaz hatta aynı takımda olmaktan gurur duyar.

şl de takım tokat manyağı olunca kimse peşin 75 vermez zaten osimhen için korkmayın o maddeden

diğer türlü pazarlık halinde de napoli başkanının bize yaşattıklarını yaparız 100 isteriz

Osimhen GS a gelmesin diye g.tletini yırtıyor yvsklar sinirlendim
G.tlerini yaktı da o yüzden halen yanıyorlar.

Bu adam kamp yapmadan bu istatistikleri yaptı üstüne ligin başında da yoktu.

Tam hazır Osimhen'in yapacaklarının sınırı yok muhtemelen rakamları yerle bir edecek onun korkusu başlamıştır.

Elinizi vicdanınıza koyun serbest kalma, yada kadro dışı muhabbeti olmasa Osi ye kaç milyon euro bonservis verilir şu dönemde.

Abartmıyorum en az 120si vardır.

75e şöyle bi adam almak muazzam iş

200e adam alsak ve cash versek 5 sene sözleşme imzalasak

Limitten 40 yiyeceğiz diyor yani Burhancan

Çok mantıklıymış, ulan böyle olsa niye limit diye bir şey koysunlar

1 milyar harcar 10 sene vade koyarsın 100 harcadım dersin

Hangi sene ne ödüyorsan o seneki bedel düşer limitten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt