- 3 Temmuz 2012
- 134.978
- 81.626
- 5.198
Osimene bu paralari vermek doğru mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen in serbest kalma maddesi asla 75 olamazSenelik neredeyse 25 vereceğiz ve serbest kalma maddesi 75 mi olacak?
200 yapın 190'da buluşuruz
Senin haberin olmayabilir , 5 saat önce habere düştü zatenAldı bile derken 3 saat once birşey yoktu![]()
cumhuriyet tarhinin gelmiş ,geçmiş ve gelecek en pahalı transferi osimhenin şerefine banlı üyelere genel af kapsamında pişmanlık yasası kanun tasarısını meclise ilk kim sunacak renkdaş1800u banlı üye maalesef
Batık jk 60 milyon euro harcadı. 15 senedir şampiyon olamayan 20 senedir cl görmeyen fb her sene 100 milyon harcıyor. Umarım osimhen+gyökeres 150 verip alırız. Seveyim ffpsini de kulüp borcunu daOsimene bu paralari vermek doğru mu
Osimhen dünyada top 5 içinde olan forvet kimse aldığına bakmaz hatta aynı takımda olmaktan gurur duyar.Trtsporu asporu aciyorum. Osimhen aldığı parayla takım içi dengeler dağılır diyorlar. Torreira sanchezin hoşuna gitmez diyorlar. Bunların dengesi dağılmış
Orkun 5 -6 milyon Euro alırken gedson demeyecek mi bu bukadar para alıyor diye. Duran emmi ve talisca 15 milyon Euro alırken diğerleri demeyecek mi ben niye almıyorum diye.
Ulan işiniz gücünüz GS dağılsın diye beklemek. Bütün muhasebeciliği GS için yapıyorlar. Allah bunlara fırsat vermesin amin.
FFP öyle de limitlerde yıllık ne harcıyorsan
Osimhen GS a gelmesin diye g.tletini yırtıyor yvsklar sinirlendimOsimhen dünyada top 5 içinde olan forvet kimse aldığına bakmaz hatta aynı takımda olmaktan gurur duyar.
Öyle birşey yok1800u banlı üye maalesef
Aynen.18.75m+16m(maaş)x1.3(vergi)
G.tlerini yaktı da o yüzden halen yanıyorlar.Osimhen GS a gelmesin diye g.tletini yırtıyor yvsklar sinirlendim
3 m euro kiralama + 12 m euro zorunlu opsiyon.Hakanimiza verecek 30m bonservis 10m maaşa limitimiz kaldi mi