Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.294
- 23.106
- 2.228
Hadi gözümüz aydın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi tur da napoliler için alalım ltfno zaman ziyaretçi febelilere mesajımızı iletelim NKFVAS ayrıca NKBVAS b beşiktaşlı demek
Muhasebeleştirmene göre açık kapı bırakılmış evet ama bu şekilde limiti yönetemezsin. Yaptığın ödemeyi TFF kayıtlarına sonradan sokuyorsun ama önceden ödüyorsun. Önceki oyunculardan ciddi yük bindirmiş olursun bu yöntemle de.geçen bi twette görüp baktım tffnin kanunlarında da öyle bişi var galiba
Yükleniyor…
www.tff.org
103. sayfanın sonunda başlıyo (7)den
hatta 104. sayfa 7c tam olarak
Muhasebeleştirmene göre açık kapı bırakılmış evet ama bu şekilde limiti yönetemezsin. Yaptığın ödemeyi TFF kayıtlarına sonradan sokuyorsun ama önceden ödüyorsun. Önceki oyunculardan ciddi yük bindirmiş olursun bu yöntemle de.
sevdiğim bir camia olan napolinin başkanın orul orul operasyon çocuğu diye komple napolilere küfür etmekten haya duyarımBi tur da napoliler için alalım ltfn
Bizim kolpacilar da 16 demişti. Sponsorlar falan nasıl olacak acaba18 mi?
En mantıklı aday bencede 2 sene rahat rahat götürür o ara bitane potansiyelli genç denk getirmek lazımBizim kalecimiz Ter Stegen olacak gibi geliyor bana. Adamda tam Galatasaray kalecisi tipi var.
6 mıo bonservıs verdıgın sallaisallai'nin 2.5 aldığı yerde osi 30 da alsa sakınca olmaz i reckon
Ben de konuya yabancıyim biten osi mi ?Noluya yav, herkes bitti mitti.
ona bakarsan cuestanın bu sene için 1550000 euro aldığı yerde osinin 45 50 milyon euro alması lazımsallai'nin 2.5 aldığı yerde osi 30 da alsa sakınca olmaz i reckon