Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.235
- 70.446
- 4.918
Ayağı iyi yüzü güzel kaleci. Gel lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi oyundan bahsediyor acaba? Big hamsi hunter mi?
Leylek kaldıAlacagimiz stoper golcü olmalı. Duran topları çok iyi kullanıyoruz artik
bayernin youtube hesabi oyuncularin otunu bokunu paylasiyor sürekli
bu sekilde piyasa yapmalarini da sagliyor
aslinda biz de yapabiliriz bunu
su videolar sürekli önüme düsüyor mesela
Pazartesi banka açılınca veznede dursun başkan :Galatasaray tam gaz ilerliyor. Cuma akşamı Osimhen için Napoli'ye yaptıkları son tekliften sonra şimdi De Laurentiis'in onayını bekliyorlar.
Bankalar Pazartesi günü tekrar açılıyor. (La Gazzetta dello Sport)
Evet üst düzey birileri gerekiyor, davidsonu nasıl fark ettiğini gördük.Sergio ramos'u mu alsak üst düzey stoper olarak hem 6 yememizi engeller!!
Gerektiğini ilk şampiyonlar ligi maçında ilk yarıda 3 yiyince anlarızGerekmiyor
Ter Stegen'de herhalde kafayı kırmış milli takıma da gitmezsem gitmem diyor. Yan Sommer olacak gibi kalecimiz.
10 numaraya gerekmiyor dedimGerektiğini ilk şampiyonlar ligi maçında ilk yarıda 3 yiyince anlarız
Kanka apo 40lık cr7den durduğu yerde o çalımı yediği an benim için bitmişti. Ronaldo'nun Arap Ligi'nde bile take on istatistiği rezalettir muhtemelen10 numaraya gerekmiyor dedim
Stoper de lazım ama önemli olan oyun mentalitesi. Abdül oynuyor diye çok gol yicez diye bişey yok. Ya herro ya merro oyunuyla stopere istediğini koy yine çok pozisyon verip gol yersin avrupada
Evt kötü çalımdı ama tek pozisyon üzerinden değerlendirmek doğru mu bilemedim.Kanka apo 40lık cr7den durduğu yerde o çalımı yediği an benim için bitmişti. Ronaldo'nun Arap Ligi'nde bile take on istatistiği rezalettir muhtemelen
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 sezon değilse bile bu sene artık ihtiyaç gerçek. Sonra şampiyonlar liginden neden elendik derizApoyu kulübeye mahkum edecek kalitede bi stoper ihtiyacımız var 3 sezondur