Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayernin youtube hesabi oyuncularin otunu bokunu paylasiyor sürekli

bu sekilde piyasa yapmalarini da sagliyor

aslinda biz de yapabiliriz bunu

su videolar sürekli önüme düsüyor mesela

75e osimheni almamız, s kasa Mercedes'i olan ama kaskosunu yaptırmamış bir adamın üstüne bir Bugatti alması gibi bir şey maalesef. Kaldığı ev de kira

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bayernin youtube hesabi oyuncularin otunu bokunu paylasiyor sürekli

bu sekilde piyasa yapmalarini da sagliyor

aslinda biz de yapabiliriz bunu

su videolar sürekli önüme düsüyor mesela

Telif vuruyorlar dayı. Bu ülkede embesilce bir kafa var. Futbolcu benim, maaşını ben veriyorum.
4 milyon yayın parası veriyor diye tüm hakları kendilerinin sanıyorlar. Ulan ben olmasam, o oyuncuyu almasam sen neyin hakkını iddia edeceksin.

Bu itlere köpek muamelesi çekememek koyuyor.

Galatasaray tam gaz ilerliyor. Cuma akşamı Osimhen için Napoli'ye yaptıkları son tekliften sonra şimdi De Laurentiis'in onayını bekliyorlar.

Bankalar Pazartesi günü tekrar açılıyor. (La Gazzetta dello Sport)
Pazartesi banka açılınca veznede dursun başkan :

Gerektiğini ilk şampiyonlar ligi maçında ilk yarıda 3 yiyince anlarız
10 numaraya gerekmiyor dedim

Stoper de lazım ama önemli olan oyun mentalitesi. Abdül oynuyor diye çok gol yicez diye bişey yok. Ya herro ya merro oyunuyla stopere istediğini koy yine çok pozisyon verip gol yersin avrupada

10 numaraya gerekmiyor dedim

Stoper de lazım ama önemli olan oyun mentalitesi. Abdül oynuyor diye çok gol yicez diye bişey yok. Ya herro ya merro oyunuyla stopere istediğini koy yine çok pozisyon verip gol yersin avrupada
Kanka apo 40lık cr7den durduğu yerde o çalımı yediği an benim için bitmişti. Ronaldo'nun Arap Ligi'nde bile take on istatistiği rezalettir muhtemelen

Kanka apo 40lık cr7den durduğu yerde o çalımı yediği an benim için bitmişti. Ronaldo'nun Arap Ligi'nde bile take on istatistiği rezalettir muhtemelen

Evt kötü çalımdı ama tek pozisyon üzerinden değerlendirmek doğru mu bilemedim.

her yıl geç form tutuyor maalesef

Bana kalsa ben de daha üst seviye stoper alırım da avrupadaki problemi akerim üzerinden okursak yanılırız bence onu demek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt