Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Osimhen transferi rüyalarımda bu şekle büründü, bir an önce bitmesi bünyem için önemli.

Bence hedef şu olmalı
Morata 6m
Frankowski 7m
Jelert 8m
Ahmed 6m
Cuesta 4m
Köhn 4m
Nelsson 6m

Bu şekilde satışlar yaparsak 41m para toplayabiliriz, toplamalıyız 40'ın altında beklemiyorum transfer geliri

Bence hedef şu olmalı
Morata 6m
Frankowski 7m
Jelert 8m
Ahmed 6m
Cuesta 4m
Köhn 4m
Nelsson 6m

Bu şekilde satışlar yaparsak 41m para toplayabiliriz, toplamalıyız 40'ın altında beklemiyorum transfer geliri

Jelert kesin Nelsson belki yine kiralamalıyız. Danimarka DK'ya katılır, Nelsson form tutar gittiği yerde kadroya seçilir oynamaya başlarsa gözden çıkardığımız adam 20'lik olur en azından ümit var. Zaten 2027'ye kadar sözleşmesi var.

Diğerlerine aynen katılıyorum. Şu satışlar bile korkunç limit açar.

Benim bjkde kıskandığım oyuncu Demir Ege, cidden iyi oyuncu büyük takımlara gider

Jelert kesin Nelsson belki yine kiralamalıyız. Danimarka DK'ya katılır, Nelsson form tutar gittiği yerde kadroya seçilir oynamaya başlarsa gözden çıkardığımız adam 20'lik olur en azından ümit var. Zaten 2027'ye kadar sözleşmesi var.

Diğerlerine aynen katılıyorum. Şu satışlar bile korkunç limit açar.
Nelsson'un kendine hayrı yok bence umarım haklı çıkarsın,
Jelert konusunda katılıyorum olabilir kiralama

Hepimiz Kavukçu'nun döndüğünü biliyoruz ama İtalya'da Kavukçu- Uğur Yıldız(Futbol İdari Direktörü)- Gardi varı. Kavukçu döndü acaba Uğur Yıldız döndü mü?

Maignan reddetti falan yazıyorlar bunlar yalan eminim,Milan kadroda düşünmüyor

Bence hedef şu olmalı
Morata 6m
Frankowski 7m
Jelert 8m
Ahmed 6m
Cuesta 4m
Köhn 4m
Nelsson 6m

ahmed bonservisle gitmez. bu sene kalir seneye basaksehir kira sonra eyüp 500 bin euro kiralik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt