Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, herkes niye ideal olandan bahsediyor Osimhen satış konusunda.

Osimhen'i niye 25 milyon zararına satalım ki diyorsunuz.

Geçen sene alınan ve defedilmeye çalışılan oyunculardan kaç milyon euro kazık girecek bi hesaplayalım.

Ya siz yönetimdeki basiretsizlerin farkında değil misiniz
Başarısız transferden zarar etmekle Liverpool görebileceğine inandığın performansı verebilecek, 75 milyon verip aldığın adamı aynı mantık çerçevesinde değerlendirip ciddi ciddi bir mi tutuyorsun yani? Cümlelerin, kurduğun mantık kendi içinde çelişiyor renkdaş.

Her şeyi geçtim bahsettiğin senaryoda hiçbir kulüp senin 75 verdiğini bile bile sana daha azıyla gelmez. Bu hareket etik olmaz zaten, o görüşmenin başlamadan biteceği bir teklifi yapmaz kimse. Hiçbir mantığı ve dayanağı yok bu varsayımın.

Yillar evvel yine bir saç basliginda konuşmuştuk hatta dmlesmistik. Senin saçların dökülmesine daha var demiştin... O güzel saçlar atlarına binip gitti...
İki senedir kazitiyorum sakalla fena olmuyor seneye belki ekerim de bu haline çok alıştım uğraşır miyim bilmiyorum

kanka yanların ve arkan çok gürse protezi bir ara dene. Kullanımı çok rahatmış öyle full yapıştırıcı dökmüyorlar kazıdıkları yere köşelerde bant var hissetmiyorsun bile. Biraz maliyeti yüksek tabi ama şimdilik memnunum. Benim zaten doğuştan saç çizgim yukarda olduğu için her türlü işime geldi

Yarın inşallah Osimhen'in gelmesiyle tüm dertleri tasaları atıyoruz bir kenara

buldum

kolpa mı gerçek mi bu

bazen denmeyen şeyleri çarpıtıyolar ya da yanlış anlıyolar

bence doğru olabilir Osimhen belli ki üst düzey PL ekiplerini bize tercih edecek durumda ki bunda hiçbir sıkıntı yok. bizden PL'ye gitme hedefi olması da güzel. fakat biz hiç mi bi şey kazanmıcaz bi de korkunç bi maaş yükü riski üstlenecez bu süreçte. biraz tadımı kaçırıyor doğrusu

75'e aldın 75'e sattın, bu esnada sadece Osi'ye oynama parası vermiş olursun günün sonunda, + bu işin prestiji, Osi'nin sana kattıkları, böyle bi transferle Galatasaray'ın adının tüm dünyada duyulması gibi gibi çok fazla katkısı da var.

Friends Hug GIF

kanka yanların ve arkan çok gürse protezi bir ara dene. Kullanımı çok rahatmış öyle full yapıştırıcı dökmüyorlar kazıdıkları yere köşelerde bant var hissetmiyorsun bile. Biraz maliyeti yüksek tabi ama şimdilik memnunum. Benim zaten doğuştan saç çizgim yukarda olduğu için her türlü işime geldi
Bro benim kafa aşırı terliyor bende imkansız protez isi shhshshshs.

buldum

kolpa mı gerçek mi bu

bazen denmeyen şeyleri çarpıtıyolar ya da yanlış anlıyolar

bence doğru olabilir Osimhen belli ki üst düzey PL ekiplerini bize tercih edecek durumda ki bunda hiçbir sıkıntı yok. bizden PL'ye gitme hedefi olması da güzel. fakat biz hiç mi bi şey kazanmıcaz bi de korkunç bi maaş yükü riski üstlenecez bu süreçte. biraz tadımı kaçırıyor doğrusu

Bunu 343te söyledi de tam böyle değildi.

Haluk’un 2*2yi hesaplayacak kadar matematiği olmadığını da ekleyeyim. Böyle mevzularda hep yanlış çıkıyor.

Neyse ya cidden distopik senaryo bunların alayı.

O maaşla kimse almaz Osimhen’i Avrupa’da, fikrim sabit. Alsa şimdi alırdı.

Baba insanlar mutsuz ya Trde. Dopamin detoksu Spor cart curt ne yapsak bir şekilde etkileniyoruz diğer insanlardan.

Şurada Osimhen geliyor keyfini yaşayıp goygoy yapacağımıza bin tane DİSTOPYA senaryosu okuyoruz yeter aga yeter mutsuzlugunuzla insanları da mutsuz etmeyin bıktık
Hele osi gelsin, fb forumuna girip küfür edecegim, ordan banlasinlar

Abi özel jet kazalarıyla ilgili o kadar belgesel izledim ki psikoloji alt üst. Takip edemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt