Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.314
- 101.526
- 5.238
Nijerya yı alıoz!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha da Afrika’ya kırdı rotayı
75'e aldın 75'e sattın iyi senaryo. Bu sırada €25m Osimhen'e veriyon bi yıllık ki olabilir, kulüpten çıkan €16m zaten ona da okey bence75'e aldın 75'e sattın, bu esnada sadece Osi'ye oynama parası vermiş olursun günün sonunda, + bu işin prestiji, Osi'nin sana kattıkları, böyle bi transferle Galatasaray'ın adının tüm dünyada duyulması gibi gibi çok fazla katkısı da var.
Hem de babasının bahçesinebalıkesire inen ilk uçak

boş uçak takibi
bunu da yapalım bir bu eksikti
Italyaya balikesir üzeri gidilmiyordur bence yaItalya'ya gidecekti , baska ne olsun?
Abi forumda enteresan cümleler okuyorumAn itibarıyla Kavukçu’nun uçağı kalktı.
75'e aldın 75'e sattın iyi senaryo. Bu sırada €25m Osimhen'e veriyon bi yıllık ki olabilir, kulüpten çıkan €16m zaten ona da okey bence
İşin kötü tarafı kötü senaryolar. Bu adam önümüzdeki iki sezonda ortalama 15-20 maç da kaçırabilir sakatlıktan ötürü atıyom, o zaman hem bonservis hem o kadar yıllık ücret korkunç bi risk bu. Bu riskin bi rewardu olmalı öbür tarafta yoksa bunun adı istismar oluyor bir tık
Dünyanın eğimini hesapladım
bu uçak net nijeryaya gidiyor
Heis uçak Nijerya'ya gidiyor denince açayım dedim daha Balıkesir'e varmamışStada gelen betonu takip eden taraftar burada, uçak yine mantıklı![]()
Abi özel jet kazalarıyla ilgili o kadar belgesel izledim ki psikoloji alt üst. Takip edemem.
Hem de babasının bahçesine![]()
bir şey dicem kesin doğru uçak değil mi
Dostum senin kapalı bi odada 1 hafta sergen tedavisine ihtiyacın varAbi özel jet kazalarıyla ilgili o kadar belgesel izledim ki psikoloji alt üst. Takip edemem.
Sco yazardi bence ucsabir şey dicem kesin doğru uçak değil mi