- 13 Ekim 2014
- 108.720
- 58.385
- 4.588
Daha cok sakin, tuhaf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
al hilal 200 bonservis verse nolacak ki rdaş osimhen gitmek istemiyorTeminat işi bence 75 maddesi bitince üstüne fiyat çekmek için uydurma bir şey.
Teminat yarından sonra çıktı diyelim bu kez de 75 değil 85 istiyorum Al Hilal öyle veriyor der.
O adam parayı kim çok verirse ona satar.
Bugün hallolmazsa geçmiş olsun.
Yok ya; Kavukçu 40 milyon trink para koyuyorsa dediğini yapmıştır. Sami Yen direkt ödeme detaylarında anlaşıldı demişti, benim eleştirim ona. Bu arada Al Hilal ile anlaştıkları rakam 70+5 ve 3 taksitti. Belki peşinatları yüksektir de bizi iyi yiyorlar gibi geliyorKavukçu da demedi mi Osimhen he desin her şey hazır diye. Demekki değilmiş.
Ya da Napoli başta ok deyip Al Hilal sonrası da caz yapmış olabilir.
Opsiyon ayin 10unda bitti zaten. Gentleman agreement yapmis iki taraf ondan dolayi 75den devam italyan haberlerine göreTeminat işi bence 75 maddesi bitince üstüne fiyat çekmek için uydurma bir şey.
Teminat yarından sonra çıktı diyelim bu kez de 75 değil 85 istiyorum Al Hilal öyle veriyor der.
Bence ikincisi. Al hilal tuhaflastirdi bunlari.Kavukçu da demedi mi Osimhen he desin her şey hazır diye. Demekki değilmiş.
Göndermez seneye ya da 6 ay sonra satarım der.Zincir takıp mı gönderecek osimheni al hilale.
Biraz mantıklı düşünün ya.
Osimhen şiddetli şekilde red etti tekrar tekrar al hilali.
Kulüp ben seni buraya satıyorum kesin gidiyorsun diyemez. Oyuncunun anlaşması da önemli.
Kavukçu da demedi mi Osimhen he desin her şey hazır diye. Demekki değilmiş.
Diyemez. 1 yıl sözleşmesi kalıyor osimhenin. Devre arası bize bedelsiz imza attığında kıçına kaçar o istediği rakamlar.Göndermez seneye ya da 6 ay sonra satarım der.
Adam 200 teklifi reddedip 28’e aynı oyuncuyu satmış bir deli.
Uyuz olunca kar zarar da düşünmüyor ve Osimhen’e takık kişisel olarak.
Kariyerini nereyi istemiyorsa orada devam ettirsin mutsuz olsun istiyor.
GSparadan gönderelim eft havale ücretsiz-Mobil bankacılık'a giriş
-Para transferi
- Alıcı : Napoli
- Gönderilecek tutar : Tüm bakiyeyi gönder
İşlem gerçekleştirilemedi. 14.90 TL EFT tutarı için bakiye yetersiz
kerem yunustan da barıştan da geride artıkhakan
kerem
zeki
maignan
zeki davinson alexandro eren
torreira hakan sara
sane osimhen kerem
vay babayın
Bunu düşünürken, Napoli gibi çok sorunlu bir kulüp ile pazarlık masasında olduklarını unutma.Biraz düşündüm, geçmişe gittim bizim yönetimin söylediklerini felan hatırlamaya çalıştım.mevcut süreci idrak etmekte ve okumakta zorlansam da,Bu iş olmazsa ki olacak inş.Yönetim elinden geleni yapti diye bu olaydan kılcıksız siyrilmalarini kabul etmiyorum.Ben bunlara güvenmiyorum arkadaş
Yok ya; Kavukçu 40 milyon trink para koyuyorsa dediğini yapmıştır. Sami Yen direkt ödeme detaylarında anlaşıldı demişti, benim eleştirim ona. Bu arada Al Hilal ile anlaştıkları rakam 70+5 ve 3 taksitti. Belki peşinatları yüksektir de bizi iyi yiyorlar gibi geliyor
Adam bu düşüncedeyae bugün de vermez zaten. Ki bu paralar bizim için çok fazla almayalım daha iyiTeminat işi bence 75 maddesi bitince üstüne fiyat çekmek için uydurma bir şey.
Opsiyonu 1 yıl otomatik uzatabiliyor tek taraflı 75 serbest kalma maddesi bitince ödenmezse.Diyemez. 1 yıl sözleşmesi kalıyor osimhenin. Devre arası bize bedelsiz imza attığında kıçına kaçar o istediği rakamlar.
Koz sadece Napolide değil.
Oyuncu ile anlaşmadan nasıl uzatacakOpsiyonu 1 yıl otomatik uzatabiliyor tek taraflı 75 serbest kalma maddesi bitince ödenmezse.
Sonsuza kadar uzatır 15’i ya da 10’u ise sonrası istediği kadar.