Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teminat işi bence 75 maddesi bitince üstüne fiyat çekmek için uydurma bir şey.

Teminat yarından sonra çıktı diyelim bu kez de 75 değil 85 istiyorum Al Hilal öyle veriyor der.

O adam parayı kim çok verirse ona satar.

Bugün hallolmazsa geçmiş olsun.
al hilal 200 bonservis verse nolacak ki rdaş osimhen gitmek istemiyor

Bu hafta olmuyorsa masadan kalksinlar. Osimheni bahane gösterip hic baska pozisyona adam bakmiyorlar gibi. Kaleci ve Sag bek alirdim ve sonra Romanoya biraz para atesleyip, 2-3 forvete teklif yaptik haberi yaptirirdim. Üstüne Osimhen Gyökeres tarzi rest cektigi an, 1-2 hafta icinde Napoli 3 takiste de razi olur.

Kavukçu da demedi mi Osimhen he desin her şey hazır diye. Demekki değilmiş.

Ya da Napoli başta ok deyip Al Hilal sonrası da caz yapmış olabilir.
Yok ya; Kavukçu 40 milyon trink para koyuyorsa dediğini yapmıştır. Sami Yen direkt ödeme detaylarında anlaşıldı demişti, benim eleştirim ona. Bu arada Al Hilal ile anlaştıkları rakam 70+5 ve 3 taksitti. Belki peşinatları yüksektir de bizi iyi yiyorlar gibi geliyor

Teminat yarından sonra çıktı diyelim bu kez de 75 değil 85 istiyorum Al Hilal öyle veriyor der.

Opsiyon ayin 10unda bitti zaten. Gentleman agreement yapmis iki taraf ondan dolayi 75den devam italyan haberlerine göre

Zincir takıp mı gönderecek osimheni al hilale.

Biraz mantıklı düşünün ya.

Osimhen şiddetli şekilde red etti tekrar tekrar al hilali.

Kulüp ben seni buraya satıyorum kesin gidiyorsun diyemez. Oyuncunun anlaşması da önemli.
Göndermez seneye ya da 6 ay sonra satarım der.

Adam 200 teklifi reddedip 28’e aynı oyuncuyu satmış bir deli.

Uyuz olunca kar zarar da düşünmüyor ve Osimhen’e takık kişisel olarak.

Kariyerini nereyi istemiyorsa orada devam ettirsin mutsuz olsun istiyor.

hakan
kerem
zeki

maignan
zeki davinson alexandro eren
torreira hakan sara
sane osimhen kerem

vay babayın

Biraz düşündüm, geçmişe gittim bizim yönetimin söylediklerini felan hatırlamaya çalıştım.mevcut süreci idrak etmekte ve okumakta zorlansam da,Bu iş olmazsa ki olacak inş.Yönetim elinden geleni yapti diye bu olaydan kılcıksız siyrilmalarini kabul etmiyorum.Ben bunlara güvenmiyorum arkadaş

Göndermez seneye ya da 6 ay sonra satarım der.

Adam 200 teklifi reddedip 28’e aynı oyuncuyu satmış bir deli.

Uyuz olunca kar zarar da düşünmüyor ve Osimhen’e takık kişisel olarak.

Kariyerini nereyi istemiyorsa orada devam ettirsin mutsuz olsun istiyor.
Diyemez. 1 yıl sözleşmesi kalıyor osimhenin. Devre arası bize bedelsiz imza attığında kıçına kaçar o istediği rakamlar.

Koz sadece Napolide değil.

Biraz düşündüm, geçmişe gittim bizim yönetimin söylediklerini felan hatırlamaya çalıştım.mevcut süreci idrak etmekte ve okumakta zorlansam da,Bu iş olmazsa ki olacak inş.Yönetim elinden geleni yapti diye bu olaydan kılcıksız siyrilmalarini kabul etmiyorum.Ben bunlara güvenmiyorum arkadaş
Bunu düşünürken, Napoli gibi çok sorunlu bir kulüp ile pazarlık masasında olduklarını unutma.

Yok ya; Kavukçu 40 milyon trink para koyuyorsa dediğini yapmıştır. Sami Yen direkt ödeme detaylarında anlaşıldı demişti, benim eleştirim ona. Bu arada Al Hilal ile anlaştıkları rakam 70+5 ve 3 taksitti. Belki peşinatları yüksektir de bizi iyi yiyorlar gibi geliyor

Bence o açıklama yanlış, Osimhen ok desin biz hallederiz, hazırız dememeli daha çekimser yaklaşmalıydı.

Baktığında Al Hilal zaten Samiyen’in söylediği düzende bir teklif yaptı.

Bizimkiler Napoli ile görüşmüş prensipte ok almışlardır sonra Napoli caymıştır yani kastım o. Karşı tarafı çok istekli görünce şaapmaya çalışıyorlar malum.

Adam bu düşüncedeyae bugün de vermez zaten. Ki bu paralar bizim için çok fazla almayalım daha iyi

Diyemez. 1 yıl sözleşmesi kalıyor osimhenin. Devre arası bize bedelsiz imza attığında kıçına kaçar o istediği rakamlar.

Koz sadece Napolide değil.
Opsiyonu 1 yıl otomatik uzatabiliyor tek taraflı 75 serbest kalma maddesi bitince ödenmezse.

Sonsuza kadar uzatır 15’i ya da 10’u ise sonrası istediği kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt