Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kereme çok soğuğum toksik topçu istemiyorum burda da 11 topçusu olamayacak problem çıkaracak gerek yok

1. Barış

2. Kerem ve hakan

Sabahlara kadar ilk seçeneği seçerim

keremin toksik olduğu muabbetine katılmıyorum zaten de ama ben yine de ikiyi seçerdim

bu barşın gitmesini istediğimden değil

barış söz konusu 30+ rakamları görür ve gitmek isterse hiç düşünmeden yerli konusunu da mühiş rahatlatacak bu ikiliyi alır geçerim

kerem barıştan aşağı topçu değil

ayrıca kerem toksik olsa bile gidip geldikten sonar burnu sürtülmüş olur emin ol

Yok ya; Kavukçu 40 milyon trink para koyuyorsa dediğini yapmıştır. Sami Yen direkt ödeme detaylarında anlaşıldı demişti, benim eleştirim ona. Bu arada Al Hilal ile anlaştıkları rakam 70+5 ve 3 taksitti. Belki peşinatları yüksektir de bizi iyi yiyorlar gibi geliyor

Bu haber doğru taksit olarak bir ön görüşme ve anlaşma var bunu Haluk vb. söyledi. Osimhen evet diyor iş ciddiye biniyor o zaman diğer bu teminat vb. ekstra istekler ortaya çıkıyor.

Arias'i geçen sezon almadigimiza biraz üzülmüstüm, simdi daha çok üzüldüm :hmmm:

osimhen
sane-ilkay-arias
torreira-lemina
jakobs-laporte-sanchez-mingueza
sommer​

altan tanrıkulu vikipediadan bakmış, kaynak sağlam
Altan'ın o viki muhabbetinden sonra yine bir transfer iddiasında twitter'dan "kaynak: altan wikikulu" yazdım diye bana 'hata yaptım diye bana bunu yazıyorsunuz. canınız sağolsun. umarım siz profesyonel hayatınızda hiç hata yapmazsınız' yazmıştı cevap olarak :d

keremin toksik olduğu muabbetine katılmıyorum zaten de ama ben yine de ikiyi seçerdim

bu barşın gitmesini istediğimden değil

barış söz konusu 30+ rakamları görür ve gitmek isterse hiç düşünmeden yerli konusunu da mühiş rahatlatacak bu ikiliyi alır geçerim

kerem barıştan aşağı topçu değil

ayrıca kerem toksik olsa bile gidip geldikten sonar burnu sürtülmüş olur emin ol
Kerem barıştan baya aşağı topçu bnc

Takımda daha çok defo yarattığını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt