Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben severim Orkun’u,başarılı da olur da bunlar b.nu çıkardı.ya onları konuşmuyoruz bile inanılmaz bir camia
orkunu konuştuk bitti iyi topçu dedikBen severim Orkun’u,başarılı da olur da bunlar b.nu çıkardı.
Umarım haber doğrudur. Şöyle güzel fontlarla forma yazılarını görürüz.
Peki Orçun konuşmuyoruz Orkun’u.orkunu konuştuk bitti iyi topçu dedik
Ben ilk gördüğümde, sosyal medya resmen bir çöplük kapatılmalı diye düşünmüştümben di marzionun tweeti görmüştüm hesap fake sanmıştım 10-15 kere tekrar tekrar okumuştum
kardeşimin adı Orkun ben bunaldım yıllardır ahahaahahhaPeki Orçun konuşmuyoruz Orkun’u.![]()
Benim duyduğum önlü arkalı kimlik fotokopisi bekliorlarmış bide bu mu çıktı şimdi aksilik üstüne aksilik off"Napoli yönetimi Teminat'ın renkli çıktısını istediği için teklifi reddetti! Abdullah Kavukçu kırtasiyeye gidiyor!" şeklinde gitmez inş mevzu.
Bugün ya da perşembe arasında teklif açısından değişecek hiçbir şey olmayacak.Ben çarşamba ya da perşembe bitecek diyorum transfer bugün netleşmez diye düşünüyorum
ben hala teminatı verdiğimizi düşünmüyorumBugün ya da perşembe arasında teklif açısından değişecek hiçbir şey olmayacak.
Şu an açıklanmayan her dakika aslında iş sıkıntıya biner çünkü son teklif, teminat var her şeylerini karşıladık.