Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.153
- 3.244
- 2.088
irite edici herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okuduğun şeyi bile anlamıyorsun ama yapacak bir şey yok. Bu yönetimin transfer davranışlarını ne zaman övdüm ben? Burada sürekli kulübe gerçek bir Sportif Direktör lazım diye mesajlar attım eleştirdim. İlk mesajımda bile at gözlüğü ile değil anlayarak okusaydım zaten yönetime eleştiri var. Ne diyorum Erden Timur'da alamazdı ama B planı hazır olurdu diyorum burada mesela mevut yönetimin B planı olmadığını eleştiriyorum zaten. Çok takıntılı bir arkadaşsın sen.Bizim birşey yaptığımız yok. Senin gibilerin 1 senedir kamyonla para dökmesine rağmen transfer yapmaktan aciz, transfer mi yapıyor atom mu parçalıyor belli olmayan bir yönetime sessiz kalması bu sorunun temeli. 2 tane adam koymuş futbolun başına, ikisi de ayrı telden çalıyor
Ya kiralamak isteyen bir İngiliz takımı çıkarsa Osmhen ben Galatasaray ile anlaştım teklifinizi kabul etmiyorum diyebilir mi? Bürün iş Osimhen dim dik duracak iş onda bitiyor.Ee osimhen bizden haric halen diretirse napacak? 1 sene oturttun, opsiyonunu cekersen 2 sene oturtacaksin. Adsm bir yere gitmek istemiyor, araplara hic gitmek istemiyor.
Ingilizler bu kadar ödemiyor. 20-30 m tribünde oturan adama verecek beter olsun o pic baskan
bi daha bu topraklara osimhen gibi bir makine gelmez duran gibi abraham gibi siboplar gelir. osimhen bizi istiyorken alacaksın bi şekilde.o zaman eylüle kadar bekleyelim biz de
daha çok oyalarlar bizi

" data-quote="Oğuz Özçelik" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">