Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.218
- 10.568
- 1.303
Osimhen bizi bu kadar isterken başka hedefe yönelme lüksümüz yok. Anca kandırmaca yapabiliriz Osimhen'e bilgisi dahilinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aç köpek napoli gibi fakir değiliz biz gider alırız forvetimiziOsimhen çok şeydir ama herşey değil. Osimhen gelmezse koca Galatasaray bitmez. Bizim yönetim taraftar baskısı ile napoliye eli kolu bağlı izlenimi vermiş. Elimiz kolumuz bağlı değil. Paramız da var, şampiyonlar ligi de var. Gayet iyi oyuncular gelir. 2 sene icardi ile şampiyon olduk.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayal mi görüyorsun, kulupte öyle bir para yok, olsa bile verilmemeli. Kredi falan da çekemiyorsunYaw ne aklı tak diye ver 75i al en kötü
Şu an görüşme sebebi bizim olabildiğince karlı çıkmamız için
Nakit olmadikca 75'in bir anlami yok zaten. 75m'u nakit verdigin anda oyuncuyla anlasirsan direkt alabiliyorsun. Ama taksitlendirelim dersen adam isterse 100 de isteyebilir 15 Temmuz'dan once.Çarşamba’ya kalır diyen Renkdaşlar 16 Temmuz oluyor 75 milyon maddesi kalkıyor o gün ************************************************************************ adl 100 de ister 150 de
Bak tam dediğim gibi takık kendi kafandan şeyler uydurup buna inan birisin. Neye inanıyorsan inan senin sanrılarını dindirmeye çalışamayacağım şimdi.Karşında çocuk yok hasan gelip masal anlatma. Sendeki yönetimi savunma içgüdüsü yerleşmiş birşey artık sadece bunu açıkça sergileyemiyorsun, erden timur lafıma hemen alerji kapman bu sebeple zaten.
Biz alsak bu iti süründürürüz başa baş işinize geliyorsa diye conte takık nuneseyok ya hiç beğenmiyorum. osimhen den sonra bizi kesmez.
Taksitle vermeyi aklın alıyor da tekte vermeyi mi almıyor?75 milyonu nasıl tak diye vereceğiz aklın alıyor mu. İmkansız birşey
40 peşin verilen yerde teminat mektubu isteyen alçak evladıdır.Koca bir safsata teminat muhabbeti
Anket açabilirsin misin, masadan kalkılmalı diye?yok ya hiç beğenmiyorum. osimhen den sonra bizi kesmez.
fb'ye satmaya çalışırsa hiç şaşırmayın. Bu iş daha çok kaos görürKendine iyi bak viktor insallah bir gün yeniden kavusuruz.Cocugu bezdirip istedigi yere satacak bu it oglu it.Yokmu ulan fifada mobbing vs bisey kurali fesh etsin sözleşmenisini
Var merak etmeHayal mi görüyorsun, kulupte öyle bir para yok, olsa bile verilmemeli. Kredi falan da çekemiyorsun
conte ye tesekkürlerimi iletiyorum osimheni kadro dısı bırakmasa gecen sene sampiyonlugu alamazdık. ama o götelek baskanlarına diyecek bir sey yok.Biz alsak bu iti süründürürüz başa baş işinize geliyorsa diye conte takık nunese