- 3 Temmuz 2012
- 138.490
- 87.217
- 5.338
20 vercez32 yaşındaki Hakan'a 30m mi vereceğiz yani? Böyle bir mallık yapmayız diye ümit ediyorum
5 kiralama 15 satın alma
teklif masada osimhen beklenıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 vercez32 yaşındaki Hakan'a 30m mi vereceğiz yani? Böyle bir mallık yapmayız diye ümit ediyorum
Sana elzem olan Osi ve bir kaleci. Gerisi idare eder. Bas 75i getir. Gerekirse kaleciyi kiralarsın..75 basalım, Kaleci, sağbek kiralayalım zaten satın aldığımız elimizde patlıyor, kalecinin durumuna göre satın alma opsiyonunu kullanırız, ortasaha içinde İlkay var mis. 2 sene sonra da Osi'yi Juventus'a verelim, Napoli şoook.
fisi cek, isinmis pcosimhen acıklama yapmalı
ayrıca napoliye gelecek topcularada deginmeli
gelirlerse ugrayacagı mobinge ve zorluktan bahsetmeli
hatta napoli başkanı ırkcı falan diyebilir coconat olayından sonra
bizde sosyal medyada yüklenmeliyiz
napoliyi tarihten silmeliyiz her mesajlarına postlarına gs taraftarı olarak küfür
napolide oynayan topcuların sayfaları spamlanmalı o kulupten gitmeleri icin sosyal medya zehir edilmeli
10 dan fazlasına gerek yok bence20 vercez
5 kiralama 15 satın alma
senin fikrini sormadım dostum10 dan fazlasına gerek yok bence
Yuh bazen ozetlere denk geliyorum da adam manyak şekilde kazma.Jackson dediğin Chelsea’de oynayansa 110 milyon istiyorlarmış
Aklın yolu 1Gardiye verin forvet, kaleci sol stoper ve sağ bek indirsin bir haftada.
Osi hikayesi unutulur gider
O kötü fabrikatör yine şeytanlık peşinde lakin belasını bulunca ne günah işledim diye ağlıyor sonra. Sen baştan aşağı kötülüğe günaha batmış bir herifsinOyaliyorlar süre de kaybediyoruz ki fenere de yarıyor
Tamam yazmam hocam sizinkine..senin fikrini sormadım dostum
Bu Galatasaray’a ihanettir. 32 yaşındaki adama 20 milyon bonservis. Üstelik oyun tarzı da sana uymuyor.. ama hak ediyoruz. Adamlar 25 yaşındaki adamı 25e aldı..20 vercez
5 kiralama 15 satın alma
Bct ile yanyana koyup dalalim hocam. Iyide idman olurBen bu adamı döverim
Orada bile hesap kitap var, haziranda gelecek oyuncuyu ağustosta kadar bekletiyorlar ki 2 aylık maaşını City ödesin. Bizde alacağı paradan indirim yapsın.İlkay'ı niye bekletiyoruz daha anlamıyorum. Al işte yerli statüsünde daha iyisi var sanki Osimhenle ne alakası var olayın
osimhene 75 trink verelım diyon ihanet olmuyoBu Galatasaray’a ihanettir. 32 yaşındaki adama 20 milyon bonservis. Üstelik oyun tarzı da sana uymuyor.. ama hak ediyoruz. Adamlar 25 yaşındaki adamı 25e aldı..