Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana elzem olan Osi ve bir kaleci. Gerisi idare eder. Bas 75i getir. Gerekirse kaleciyi kiralarsın..
Hayali olarak düşündügün zaman idare ediyor ama maç oynandığında realite olarak o idare işi öyle olmuyor üstadım, sonra bir bakıyorsun hoop elenmişsin avrupadan. Maç konusunu gözünde canlandır frank her topa bomba muammelesi yaptığında atılan mesajları, artık mertens'i al oyuna diyeceğin bir olasılığın olmadığını. Günay'ın en ufak bir hatasında ulan bir kaleci almadınız mesajlarını falan realite öyle değil yani idare etmiyor, sadece yazın kafa rahatken idare ediyormuş gibi hissediyor insan ama öyle değil.

20 sayfa olumsuz bombardimana patalmis sanirik onun disinda 20 sayfa yazilacak bir sey yok direkt son sayfaya atladim :d

yaş ortalaması kaç bunların ya 40 mı
Ilkay her türlü götürür. Hatta o bölgede forvet hariç eksiğimiz olan tek adam. Seninkiler ikna edebilseydi bu sene yine Muslera izleyecektik Sommer bence 1 2 tık iyidir son halinden+Günay var. Semedo Premier'den gelecek. Şuan yapabileceğimiz en mantıklı kombinasyon bence.Elinde 2 tane adam akıllı transfer yapacak yöneticimiz olmaması işin cabası. Belli ki sonuna kadar beklenecek Osimhen.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

İşimize bakalım ya burada sevinen fb taraftarı olacak evet çünkü adamlar boyle şeylerle mutlu oluyor. Bizim camianın yapısına ters boyle şeylerle sevinmek. Ya gercekten arada bir kultur camia farki var ya. yönetim verebileceği teklifi verdi zaten.
Vermedi, sözleşmedeki madde belli, ver al getir.. gidip bir soytarının oyuncağı oldular.. her gün bir bahane buldular. 75 ödeyemiyorsan hiç bu işe girmeyecektin.. bu kadar basit…

Ben bu işte diretmeye kızarım. O adl denilen herifle oturup bir şey konuşmaya gerek yok.

Yolumuza bakalım artık çok sıktı.

Osimhen'in bize gelmesini engellemek için organize edilmiş bir tezgah var net planlı programlı yıldırma politikasıyla bu transferin olmaması için her şey yapılıyor.

Osimhen'in ne kadar önemli olduğunu düşmanlarımız bizim çoğumuzdan daha iyi biliyor.

Osimhen transferi ligde 500 mılyon € yatırımı cöpe atacak diger takımların

sizce bu işi engellemek isteyenler olmayacak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt