Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vermedi, sözleşmedeki madde belli, ver al getir.. gidip bir soytarının oyuncağı oldular.. her gün bir bahane buldular. 75 ödeyemiyorsan hiç bu işe girmeyecektin.. bu kadar basit…
Araplar bile taksitli teklif yapıyor siz ne anlatıyosunuz yeter ya

Kulüp 75 m euro teklif vermiş transferin bitmemesinin tek sebebi napolinin itliği ama evinde göbeğini kaşıyan a.aşur "yedmişbeş ödeyemiosan bu işe girişmeyecan heaa" yapma yaw

O Osimhen'in parası hazır diyen işbilmez yöneticimiz hemen istifa etsin hemen.
ne bekliyorsunuz 75 m euroyu tekte pesin vermek falan mi? dunyada bunu yapacak kulup yok ki enayiliktir zaten. kulup elinden geleni yapti burada laf edemez kimse. umarim o napoli baskani ve onun arkasindaki soyadi bir hayvan ismi olan kisi en kisa surede geberir.

osi ile anlaş.

1.5 sene kadro dışı kalsın, napoli eşşek gibi maaşını ödesin.

seneye ara transfer döneminde bedavaya imzala. aradaki maaş farkını imza parası olarak ver. 29 yaşında bedava osimhen'in olsun.

transfer açıklamasında da napoli'yi itin g.tüne sok sok çıkar.

tarihe geç.
osimhen gibi futbola aç bir adam 2 sezon top oynamadan durur mu sanmıyorum. bir noktada o da pes eder.

Lucca kaç para

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osi ile anlaş.

1.5 sene kadro dışı kalsın, napoli eşşek gibi maaşını ödesin.

seneye ara transfer döneminde bedavaya imzala. aradaki maaş farkını imza parası olarak ver. 29 yaşında bedava osimhen'in olsun.

transfer açıklamasında da napoli'yi itin g.tüne sok sok çıkar.

tarihe geç.
bu çok ütopik bi senarya rdaş ya nerdeyse 2 sene oynamamak alınabilecek bi risk değil 1 sene olsa neyse bu işin ben osimhen olsam araplara gideceğime daha düşük maaşa avrupa'da başka bi takıma giderim son çarem buysa

bu artık transfer değil direniş

#direnosimhen

osimhene 75 trink verelım diyon ihanet olmuyo

hakan alınınca mı ihanet
Osi daha 27 yaşında ve dünyanın en iyi 5 santrforundan biri ve seni geçen yıl neredeyse tek başına şampiyon yaptı. Ben illa al demiyorum, senin savunduğun çapsız yönetim parası hazır deyip, yeter Osi tamam desin dedi ve talip oldu.
Hakan ise 32 yaşında ve artık salmak üzere. İyi oyuncu ama kendi bölgesinde ilk 20 ye dahi girmez. Ayrıca mevkisinde onu aratmayacak topçularımız var ve bence ondan daha uyumlular bize.. Osi ise alternatifsiz ve maalesef o bölge boş..

bu çok ütopik bi senarya rdaş ya nerdeyse 2 sene oynamamak alınabilecek bi risk değil 1 sene olsa neyse bu işin ben osimhen olsam araplara gideceğime daha düşük maaşa avrupa'da başka bi takıma giderim son çarem buysa
avrupada bizim sartlarda bu parayı verecek takım var mı italyanlar haric

darwin nunez salağı hayatında bizi bile duymamıştır yok masayı devir onu al bunu al hayırdır abi kola mı alıyorsunuz sanki premium forvetler bizden teklif bekliyor oturmuş.

Osi daha 27 yaşında ve dünyanın en iyi 5 santrforundan biri ve seni geçen yıl neredeyse tek başına şampiyon yaptı. Ben illa al demiyorum, senin savunduğun çapsız yönetim parası hazır deyip, yeter Osi tamam desin dedi ve talip oldu.
Hakan ise 32 yaşında ve artık salmak üzere. İyi oyuncu ama kendi bölgesinde ilk 20 ye dahi girmez. Ayrıca mevkisinde onu aratmayacak topçularımız var ve bence ondan daha uyumlular bize.. Osi ise alternatifsiz ve maalesef o bölge boş..
aynen gecen sene balon dor a aday olan

2 sene cl finalisti adam top20 girmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt