Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlar şurada mühim ayrım şu; Osi ile transfer-Osi olmadan transfer.

Şimdi Osi durumu netleşmeden transfer yapıp osiyi bekleyelim diye bir şey yok zira bütçe ona göre çıkacak.

2 sene sonra kral İcardi jübilesine müteakip free olarak Osimhen i ekibimize dahil edeceğiz, müsterih olun.

Hayır artık psikolojik olarak olumlu etki yaratma etkisi de sınırlı olacak...

Daha da uzasa ve nihayet alsak sevinecek halimiz kalmadı, aksine ulan bütün paraları buraya döktük diye bir gerileceğiz. Alamazsak da zaten başlayan karamsarlık artarak devam edecek. Bizim yönetimin de bu sürecin iletişimini iyi yürütme ihtimali yok. Sonraki hamleleri (hem transfer hem açıklama olarak) daha da can sıkıcı olabilir hatta.

Üstüne tüm yaz transfer sürecimizi baltalayacak bu süreç. Osimhen'i bekletip başka transferler yapsak elimizdeki kaynaklar azalacak, Napoli sonradan indirim yapsa bile eski rakamlara yakın yerlere çıkamayacağız, yeniden benzer bir pazarlık süreci başlayacak. Daha da uzayacak ve sinir bozacak. Biraz daha hamle yapmadan bekleyelim desek hedef oyuncular bir bir elden kaçıyor, havuz daralıyor...

Takımdakilerin de sezon başı moralini etkileyecek hale geldi. Hele bir de Icardi ile başlamak zorunda kalırsak ve o da yeniden sakatlanırsa müthiş bir sezon olur gerçekten...

Hayali olarak düşündügün zaman idare ediyor ama maç oynandığında realite olarak o idare işi öyle olmuyor üstadım, sonra bir bakıyorsun hoop elenmişsin avrupadan. Maç konusunu gözünde canlandır frank her topa bomba muammelesi yaptığında atılan mesajları, artık mertens'i al oyuna diyeceğin bir olasılığın olmadığını. Günay'ın en ufak bir hatasında ulan bir kaleci almadınız mesajlarını falan realite öyle değil yani idare etmiyor, sadece yazın kafa rahatken idare ediyormuş gibi hissediyor insan ama öyle değil.
Osi olmadan zaten Avrupa’da yine eleneceksin. Önemli iki takviye taptın: Sane ve Lemina.. artı Arda da takviye sayılır..

Simdilik geri cekilip, kanat/forvet arkasi oynayabilen bir forveti almak mantikli olur.

Osimhen direnirse, agustosun sonunda Osimhenin sözlesme opsiyonunu cektirip, 5-10 milyon arasi ile 1 sene kiralama teklifi yapardim.

Oynama hakkı var, itiraz değil.

Napoli seni kadro dışı bırakıyorum deyip kimseye göndermemezlik yaptığında soruşturma açılabilir oyuncu tek taraflı fesihe kadar gidebilir.
o zaman osimhen oynayıp sacma sapan gol kacırır kadro dısı bırakılırsa sözlesmeyi fesih edebiliyor mu

Bizim şom ağızlı muhabirler artık bu teklifi kabul ederler dediği an anlamıştım kabul etmeyeceklerini.

Benim düşüncem herkes birşeyler söylüyor.Zaman zaman doğru bilgilerde verse muhabirlerin hiçbirisine güven olmaz.Nedense Ben medyada çıkan tutarlardan hem daha düşük hemde daha fazla taksitli bir teklif yaptığımızı düşünüyorum.

Her ne kadar kafası kırıkta olsa sorunlu bir adamda olsa başkanları bu çıkan tutarları kabul eder diye düşünüyorum.

Yabancı kaynaklardan bu kadar detaylı bilgi akıyorken bence rakamlar da ufak detaylar hariç doğrudur.

Ulan Napoli umarim yine lig düşer dünyanın sonuna kadar bir daha şampiyon olamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt