- 4 Ağustos 2009
- 90.403
- 71.409
- 5.188
Neyse ki istekli ve diri bir Zanyolamiz var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birayı püskürttüm renktaş gülmektenTammy Abrahami kacirmayacaktik
ligin ilk maçına santraforda iş yaparsa...Neyse ki istekli ve diri bir Zanyolamiz var.
Yerli basın olarak ise Osi işini Serhan Türk'ten takip etmek lazım. Kavukçu ve Okan hocaya yakın.
Ben de aynısını yazdım. Kadro dışı bırakıp; satmıyoruz diyemezler?
Oyuncunun oynama hakkı var, elinden alamazsın.
“göndermiyoruz, kimseye de vermiyoruz“ şeklinde yazmışsın da, anladım aslında “oynatmıyoruz, kimseye de vermiyoruz” demişsin. Eyvallah.. mobbingin tanımı yapmışsınBen de aynısını yazdım. Kadro dışı bırakıp; satmıyoruz diyemezler?
Oyuncunun oynama hakkı var, elinden alamazsın.
biraz da lyon a sövelimMikautadze'ye mi gitsek artik?
Evet bu durumda işlemez benim dediğim.Napoli kadro disi birakmak istemiyor zaten, Osimhen oynamak istemiyor.
Niye güvenmesin pesin almak zorunda miyiz kim almışAbdullah Kavukçu'nun konuşmasını tekrar dinledim. Osimhen'e "Sen yeter ki bizimle kal, biz senin bonservisini alacak bütçeyi hazırlarız " diyor. Konuşmanın devamında da o bütçeyi hazırladık diyor.
Osimhen bize güvenerek kararını bizden yana veriyor. Osimhen de artık bizim yöneticilere güvenmeyecek ve kendi kaderini çizecek haklı olarak.
Olan yine bize olacak. Yapacak birşey yok. Yolun açık olsun kral Osimhen. Gelirsen de seni milyonlar karşılayacak.
Lyon ligden düşürülseydi olabilirdi ama şimdi zor. Üstelik osimhen ikamesi değil.Mikautadze'ye mi gitsek artik?