Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok fazla belli ettiler her halükarda almayı kafalarına koyduklarını.
Kavukçu osimhen maskesiyle girdi adeta görüşmelere, nerde durması duraksaması tereddüt etmesi geri çekilmesi gerektiğini bilemedi maalesef.

Yerli basın olarak ise Osi işini Serhan Türk'ten takip etmek lazım. Kavukçu ve Okan hocaya yakın.

bizim teklifimiz gayet okey.Adam olsa bunu kabul eder fakat tek taksit haberi 2 3 gündür italya basininda dolaniyorken.Biz 2 taksit teklif ettiysek nasi istedikleri herseyi kabul etmiş oluyoruz.Sabahta söyledim kilciksiz ayiklayacaklar kendilerini bu isten daha napalim diye bunlara güvenmiyorum.

Lequipe in beraldo haberi yalandı buda oyledir muhtemelen adamlar barcolayi tutmak istiyor hali hazirda leao ne alaka.

Ben de aynısını yazdım. Kadro dışı bırakıp; satmıyoruz diyemezler?

Oyuncunun oynama hakkı var, elinden alamazsın.
“göndermiyoruz, kimseye de vermiyoruz“ şeklinde yazmışsın da, anladım aslında “oynatmıyoruz, kimseye de vermiyoruz” demişsin. Eyvallah.. mobbingin tanımı yapmışsın

Abdullah Kavukçu'nun konuşmasını tekrar dinledim. Osimhen'e "Sen yeter ki bizimle kal, biz senin bonservisini alacak bütçeyi hazırlarız " diyor. Konuşmanın devamında da o bütçeyi hazırladık diyor.

Osimhen bize güvenerek kararını bizden yana veriyor. Osimhen de artık bizim yöneticilere güvenmeyecek ve kendi kaderini çizecek haklı olarak.

Olan yine bize olacak. Yapacak birşey yok. Yolun açık olsun kral Osimhen. Gelirsen de seni milyonlar karşılayacak.

Olmadi diğer mevkileri osimhen gelecekmiş gibi alalim baktık gene gelmedi artik o an bakacağız forvete

Napoli kadro disi birakmak istemiyor zaten, Osimhen oynamak istemiyor.
Evet bu durumda işlemez benim dediğim.

Napoli başkanıyla ters düşmek en çekindiğim mevzuydu da ne isteseler veriyoruz kafasına girmiş olabilirler, daha fazla teklif yükseltmemek lazım.

Abdullah Kavukçu'nun konuşmasını tekrar dinledim. Osimhen'e "Sen yeter ki bizimle kal, biz senin bonservisini alacak bütçeyi hazırlarız " diyor. Konuşmanın devamında da o bütçeyi hazırladık diyor.

Osimhen bize güvenerek kararını bizden yana veriyor. Osimhen de artık bizim yöneticilere güvenmeyecek ve kendi kaderini çizecek haklı olarak.

Olan yine bize olacak. Yapacak birşey yok. Yolun açık olsun kral Osimhen. Gelirsen de seni milyonlar karşılayacak.
Niye güvenmesin pesin almak zorunda miyiz kim almış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt