Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende diyorum ki art niyet filan yok. Talip isen 75 hazırla git..
Adam yüzde 20 istiyor teminat istediler götürdüler sonradan talepleri artıyor sizce normal mi kabul etmiyorsa en başında 75 nakit istiyorum deseydi iyi niyetli mi sence?Dünyadaki tek forvet de Osimhen değil kimse kusura bakmasın daha doğru kimse Galatasaray dan büyük degil bu düşünceyle hareket etmek lazım.

Napoli, Victor Osimhen - #Galatasaray transferine onay vermek için, Türk kulübünün Al Hilal’in sunduğu aynı miktarda para ve aynı şartları teklif etmesini istiyor.

@SkySport

Ashur-BAS.webp

Bir bakindim twitterina lequipe in ama bulamadım şu haberin içine sıkıştırmış olabilirler habere giremiyorum subscribe istiyor.

Hepimiz icin en iyisi bu transferden mental olarak uzaklasmak olacak. Bizim yapabilecegimiz bir sey kalmadi artik 75 direk nakit vermedigimiz surece. Birakalim ne yapiyorlarsa yapsinlar Osimhen'i. Olur da bize gelirse seviniriz ama o zamana kadar bu isleri takip etmeyi birakalim.

Icardi Osimhen'in yaptiklarini 2 senedir yapti, arti olarak da Avrupada goreceli olarak daha basariliydik. Karalar baglayacak bir durumumuz yok. Basinizi one egmeyin psikopat bir Napoli baskani yuzunden.

ortalık yıkılıyor, buchi de susuyor hala. osi'nin sözcüsü gibi herif bir nevi.

gs-osi cephesi bir sonraki hamleyi tasarlıyor sanki. buchi'den duyarız yakında.

Bu al hilal 3 taksit teklif yapmamış mıydı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt