- 4 Ağustos 2009
- 90.451
- 71.451
- 5.188
Daha iyisini alamazlar. Madrid de gondermek istiyor. O yüzden kabulüm.Shotothu alsak sevinir misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyisini alamazlar. Madrid de gondermek istiyor. O yüzden kabulüm.Shotothu alsak sevinir misin
kaleciye ve sag beke para veren .............Sörloth
Yunus Sara Sane
Bsssouma Torreira
Eren Lucimi Davinson Ferdi
Tzolakis
Vay babayin
75 verecek nakit gücümüz yok bence.Osimheni herkes ister ama 40 o bile nasıl verdik ona sasirdimOsiyi kaçırmamak gerek. Bu fırsat herzaman ele geçmez.
pp deki çıtırın insta var mı
Herhangi bir duyumcu değil, istihbaratı olan biri not olarak dursun burda doğru olabileceğini düşünüyorum
Vermeliyiz. Gerekirse diğer tüm transferleri kiralık yapalım. Bu fırsat bir daha gelmez75 nakit vermeyiz, 40 vermemize dahi çok şaşırdım muhtemelen bedelli parasına güvendiler, daha ötesi olmaz bu işin.
Daha da üstelemeye gerek yok dediğim gibi köşeye çekilelim.
Bu teklifi veren başka bir takım yok ise Osimhen’in istediği, istemeye devam edebilirler.375, peşin, 37,5 ikinci taksit istiyorlar abi zaten. Yani iki taksit maks, ikinci de 2026'da ödeyeceksiniz diyor.
Yok, o aci tat birakir.sarmisagi bol
Hele de 1.5 ayı çöpe atmışkenOsimhen'i alamazsak cebimizde kalan parayla çok iyi adamlar getirebileceğimizi düşünenler çok yanılıyor maalesef
Başka bons oyuncu alma.. bir kaleci kirala, free ilkay.. yeter..75 verecek nakit gücümüz yok bence.Osimheni herkes ister ama 40 o bile nasıl verdik ona sasirdim
Al Hilal'in teklifi bu, 37,5 peşin + 37,5 2026'da ödenecek.Bu teklifi veren başka bir takım yok ise Osimhen’in istediği, istemeye devam edebilirler.
çabukkkkk