Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.188
- 15.046
- 1.878
Ban yemeyi bıraktım.Bu Musap'ta ban arsızı galiba. Haftada 2 kere banlanıyor.
Hayatımın en kötü 20 dakikasiydi
Musap 14.07.2025
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ban yemeyi bıraktım.Bu Musap'ta ban arsızı galiba. Haftada 2 kere banlanıyor.
İlle de osimhenHahahahaha ille de osimhen demeye devam edin
Bankalar birliği anlaşması gereği yeni kredi alamıyoruzDerhâl Darwin Núñez transferine tam gücümüzle girelim. Napoli'den fazla maaş verelim.
Bu arada da Osimhen için gideriz sponsor olabilecek bir Almanya bankasına, 35m kredi çekeriz. Bunlara iki taksitte ödeme yapacağımıza bu ödemeleri bankaya yaparız. Almanya'da senelik kredi faizi %3,93 (35m için yıllık 1,4m) civarında. Biraz daha yüksek bir faizle yıllık 2m civarına geliriz en fazla. Sonraki satıştan %10 isteseler zaten biz bir sonraki satışta bu faizin üzerine çıkarız. Aptallığın lüzumu yok. Bankalar Birliği ile gerekli yazışmayı yaparak bu krediyi çözeriz. Banka sponsor olursa
ilkay + iyi bir kaleci1 hafta içinde İlkay transferi açıklanırsa en azından Osimhen'i bekleme konusunda taraftarda rahatlar
Gitme hususu ağustosun 20sinden sonra başlar rts. Yonetim yogun calisiyor.Giden de olmaz mı?
Aynen kredi hatları tıkalı. Bu yüzden herkes bedelli sermaye artışına yöneldi.Bankalar birliği anlaşması gereği yeni kredi alamıyoruz
Adamin skills videosunu atınca Seskonun bize olacaginimi saniyorsun rtaş? Bizi isteyecek yani oylemi?, arasan telefonumuzu bile açmamak yerine. Buradaki kilit noktanin osimhen'in bizi istemesi onunla anlaşmamiz olmasinı. Öyle bir sey olmsa, şu tekliflerin bile yapilmayacagini, gelme ihtimalinin %1 bile olmayacagini. Anlamak istemiyorsun, ama durum bu.Hahahahaha ille de osimhen demeye devam edin