Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç mi büyük satış süreçlerinde bulunmadı yöneticilerimiz

Sürecin buraya doğru gittiği çoktan belliydi. Banka garantili €40m + €17.5m + €17.5m teklifi yapmamız bile hataydı. Başından beri çok kirli bir süreç yöneten bir ekiple pazarlık ediyoruz, sıfır iyi niyet gösteriyorlar

En başından beri, İtalyan medyasına Osimhen Araplara gidiyor tekliflerini kabul etti haberini yaptırdıklarından beri bizi domaltma gayretindeler

Biz ise hiçbir yanlış yapmadık kendilerine ve ne kadar saçma ve alçakça olursa olsun taleplerine karşılık verdik. Normalde pazarlıkta hmm tamam mı diyosunuz o zaman şunu da istiyoruz diyen adamın yüzüne tükürülür ama bunu yapmadık

Onlar da gelinen noktada sürekli bu terbiyesiz davranışın ödülle karşılandığını gördükleri için devam ediyorlar. Güvendikleri sigorta da Osimhen'in yılıp Araplara evet diyecek olması

Şu dakikadan sonra Napoli ile pazarlık yapılmamalı. Osimhen'e süreç detaylarıyla aktarılıp Arapları reddetmeye devam ederse eninde sonunda alacağımız söylenmeli, buna ikna edilmeli. Buna ikna olmuyorsa, bize güven vermiyorsa süreci sonlandırıp Osimhensizliği planlamaya başlayalım. Yalnız ben Osimhen'e güveniyorum, bence bizi minimum 1-1.5 ay daha bekleyecektir, Araplar da o kadar süre Osimhen'i beklemez

Şu anki 40 + 17.5 + 17.5 teklifi bile geri çekmeliyiz bence

Bundan sonra pazarlık süreci yönetilecekse başka yöneticiler tarafından yapılmalı, hatta bence bizzat Dursun Özbek devreye gitmeli. Napoli bir iki haftaya naptık lan biz diyip bizi arayacaktır. Dursun Özbek kısa bir toplantı düzenleyip vay be 40 + 17.5 + 17.5 teklif etmişler öyle mi, çok iyi teklifmiş keşke kabul etseydiniz, teklifimiz yarısı nakit €50m, maalesef ekonomik durumumuz artık ancak bu kadarına yetiyor, detayları görüşmek isterseniz bir tarih ayarlayalım diyip noktayı koymalı

Avrupa'da kimse 75 vermez. Osimhen'de araplara gitmez. Transfer döneminin son haftası 3 kuruşa kiralarız yine. Zırlatacağız o napoli başkanını.

En mantiklisi. Simdiden kanat/forvet arkasi oynayabilen bir forvet alip önümüze bakalim. Osimhen orda Gyökeres zamaninda Muani gibi antrenmandan uzak kalsin ve Napolinin elini zayiflatsin. Son hafta gidip 10+50 zorunlu olmayan opisonlu teklif yapip Osimheni kiralayalim. Bundan önce tabi Napoli 1 sene uzatma opsiyonunu cekmeli.

Gelecek senede tek senesi kaldi diye bu sefer biz tok alicilik yapip 35+10 ama 3 taksitle önerelim.

Adamin skills videosunu atınca Seskonun bize olacaginimi saniyorsun rtaş? Bizi isteyecek yani oylemi?, arasan telenofumuzu bile açmamak yerine. Buradaki kilit noktanin osimhen'in bizi istemesi onunla anlaşmamiz olmasinı. Öyle bir sey olmsa, şu tekliflerin bile yapilmayacagini, gelme ihtimalinin %1 bile olmayacagini. Anlamak istemiyorsun, ama durum bu.
Neyi anlamak istemiyorum. Adama yıllık 15, kulubüne 70m veriyorum. Herkesle görüşebilirim, şampiyonlar ligine gidiyorum ve takımında Sane oynuyor.

Gidip görüştün gelmeyeceğin mi dedi? Git herkesle görüş, tanış teklif ver, ille de osimhen diyip ağlama diyorum

Osimhenin olumsuz olmasının şöyle de bir kötü yönü var. Bu saatten sonra başka transferler için acayip baskı olacak yönetimde. 70m veriyordunuz tek adama kaleci sağ bek stoper nerde diyecekler.
Belese sommer, ilkay, semedo alsalardi kimse birsey demezdi. En fazla 2 tane u23 scout yatirimlik oyuncu istenirdi 15-20 milyondan

Ama takildilar bi osimhen ve kaleci öncelik diye, eyvallah osi zor e kaleci nerde o halde?

Osi isin bahanesi gene sure kazanip dönem kapandiktan sonra "firsat" transferi pesinde kosmak istiyorlar. Gecen devre arasinda görduk firsati götumuze girdi 8m

En mantiklisi. Simdiden kanat/forvet arkasi oynayabilen bir forvet alip önümüze bakalim. Osimhen orda Gyökeres zamaninda Muani gibi antrenmandan uzak kalsin ve Napolinin elini zayiflatsin. Son hafta gidip 10+50 zorunlu olmayan opisonlu teklif yapip Osimheni kiralayalim. Bundan önce tabi Napoli 1 sene uzatma opsiyonunu cekmeli.

Gelecek senede tek senesi kaldi diye bu sefer biz tok alicilik yapip 35+10 ama 3 taksitle önerelim.
Kesinlikle. Yoksa bu şekilde Napoli'nin oyuncağı olacağız.

20250714_215850.webp
20250714_215241.webp

Osimhen eğer bekleyeceğinin güvenini vermiyorsa süreci sonlandırmak en sağlıklısı olur. Jackson, Höjlund vb. birkaç fırsat var kovalanabilecek

Ben Araplarının sabrının Osimhen'den önce tükeneceğini düşünüyorum ancak böyle değilse daha nen olayım istiyorsun gurursuzunum senin triplerine gerek olmadığı kanısındayım. Yönetim elinden gelenin fazlasını yapmıştır bu hususta, razıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt