Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.545
- 12.544
- 2.868
Adamlar da bunaldıbuchi
romano
marzio
ölüm sessizliğinde. böyle bir akşamda nasıl tek bir kelime bile yazmazlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar da bunaldıbuchi
romano
marzio
Vay be bugun belli olur diyordum bugunde olmadi. Is yarina kaldi artik
cok iyimsersinVay be bugun belli olur diyordum bugunde olmadi. Is yarina kaldi artik
Yav bu muhabbet yalan Avrupa basını verdiğimizi yazdı taraftarı kışkırtıp yönetime sarmak istiyorlar ŞuanSerdar Ali: Galatasaray teminat mektubu vermedi. diyor
Hepsi de can atıyor zaten bize gelmek için.Osimhen alternatifi olacak isimler
Darwin Nunez
Kolo Muani
Benjamin Sesko
Vlahovic
Sörloth
Hepsiyle bu geceden itibaren iletişime geçilmeli, kuluplerine ilgi kağıdı gitmeli
Avrupa'da kimse 75 vermez. Osimhen'de araplara gitmez. Transfer döneminin son haftası 3 kuruşa kiralarız yine. Zırlatacağız o napoli başkanını.
Neyi anlamak istemiyorum. Adama yıllık 15, kulubüne 70m veriyorum. Herkesle görüşebilirim, şampiyonlar ligine gidiyorum ve takımında Sane oynuyor.Adamin skills videosunu atınca Seskonun bize olacaginimi saniyorsun rtaş? Bizi isteyecek yani oylemi?, arasan telenofumuzu bile açmamak yerine. Buradaki kilit noktanin osimhen'in bizi istemesi onunla anlaşmamiz olmasinı. Öyle bir sey olmsa, şu tekliflerin bile yapilmayacagini, gelme ihtimalinin %1 bile olmayacagini. Anlamak istemiyorsun, ama durum bu.
Belese sommer, ilkay, semedo alsalardi kimse birsey demezdi. En fazla 2 tane u23 scout yatirimlik oyuncu istenirdi 15-20 milyondanOsimhenin olumsuz olmasının şöyle de bir kötü yönü var. Bu saatten sonra başka transferler için acayip baskı olacak yönetimde. 70m veriyordunuz tek adama kaleci sağ bek stoper nerde diyecekler.
Kesinlikle. Yoksa bu şekilde Napoli'nin oyuncağı olacağız.En mantiklisi. Simdiden kanat/forvet arkasi oynayabilen bir forvet alip önümüze bakalim. Osimhen orda Gyökeres zamaninda Muani gibi antrenmandan uzak kalsin ve Napolinin elini zayiflatsin. Son hafta gidip 10+50 zorunlu olmayan opisonlu teklif yapip Osimheni kiralayalim. Bundan önce tabi Napoli 1 sene uzatma opsiyonunu cekmeli.
Gelecek senede tek senesi kaldi diye bu sefer biz tok alicilik yapip 35+10 ama 3 taksitle önerelim.
Sen gidip görüştün mü, şampiyonlar liginde oynuyoruz iyi para veriyoruz belki geleceklerHepsi de can atıyor zaten bize gelmek için.
Niye ki Velim, yoksa dönülmez akşamın ufkunda mıyız ?buchi
romano
marzio
Zamanında balotelli bunu demişti linç yemişti. Gerçekten leş bir ligİtalya o kadar leş bir lig ki bu herifler o b.ktan oyunuyla şampiyon oldu.