Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.248
- 25.617
- 2.598
Htsporda cagatay celik son gelismeleri aktarıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FBTV izle. Eşdeğerdir.Htsporda cagatay celik son gelismeleri aktarıyor
evet.Soru 1, geçen sene osi olmasaydı, icardi de sakatlanmasaydı tüm sene oynasaydı şampiyon olabilir miydik?
Sonu 2, böyle bir senaryoda rakip güçlenmişken osi olmassa şampiyon olabilir miyiz?
Olamayız net kısa.Soru 1, geçen sene osi olmasaydı, icardi de sakatlanmasaydı tüm sene oynasaydı şampiyon olabilir miydik?
Sonu 2, böyle bir senaryoda rakip güçlenmişken osi olmassa şampiyon olabilir miyiz?
ÇağatayımmmHtsporda cagatay celik son gelismeleri aktarıyor
Rüyalarda buluşuruz karşim aynen bu kafada devamevet.
evet.
Listeye yeni isimler girdiOsimhen alternatifi olacak isimler
Darwin Nunez
Kolo Muani
Benjamin Sesko
Vlahovic
Sörloth
Hepsiyle bu geceden itibaren iletişime geçilmeli, kuluplerine ilgi kağıdı gitmeli
aldigin cevabi hazmedemeyeceksen soru sormayacaksin.Rüyalarda buluşuruz karşim aynen bu kafada devam
Oluruz oluruz, Okan buruk bırakmaz. Santrafor çağrı olsun yine oluruz rahat olSoru 1, geçen sene osi olmasaydı, icardi de sakatlanmasaydı tüm sene oynasaydı şampiyon olabilir miydik?
Soru 2, böyle bir senaryoda rakip güçlenmişken osi olmassa şampiyon olabilir miyiz?
Ne hazmetmesi yaaldigin cevabi hazmedemeyeceksen soru sormayacaksin.
Osimhen bizde oynamasa kulubu o 1 yilda sevmese siz kimsiniz lan der geçerdi takimin da sane oynuyor , clye gidiyorsun diye sesko falan gelmez. Adamin osimhen den iyi olmamasini hic soylemiyorum bile bu arada.Neyi anlamak istemiyorum. Adama yıllık 15, kulubüne 70m veriyorum. Herkesle görüşebilirim, şampiyonlar ligine gidiyorum ve takımında Sane oynuyor.
Gidip görüştün gelmeyeceğin mi dedi? Git herkesle görüş, tanış teklif ver, ille de osimhen diyip ağlama diyorum
Acaba Totalde 100'e Garnacho ve Hojlund çekebilir miyizListeye yeni isimler girdi
Darwin Nunez
Kolo Muani
Benjamin Sesko
Vlahovic
Sörloth
Jackson
Höjlund