Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soru 1, geçen sene osi olmasaydı, icardi de sakatlanmasaydı tüm sene oynasaydı şampiyon olabilir miydik?

Sonu 2, böyle bir senaryoda rakip güçlenmişken osi olmassa şampiyon olabilir miyiz?
Olamayız net kısa.

En leş oynadığımız dönemde tek başına sirtladi bizi.

Neyi anlamak istemiyorum. Adama yıllık 15, kulubüne 70m veriyorum. Herkesle görüşebilirim, şampiyonlar ligine gidiyorum ve takımında Sane oynuyor.

Gidip görüştün gelmeyeceğin mi dedi? Git herkesle görüş, tanış teklif ver, ille de osimhen diyip ağlama diyorum
Osimhen bizde oynamasa kulubu o 1 yilda sevmese siz kimsiniz lan der geçerdi takimin da sane oynuyor , clye gidiyorsun diye sesko falan gelmez. Adamin osimhen den iyi olmamasini hic soylemiyorum bile bu arada.

images

Yönetim bu saate kadar doğru yapmıştır yanlış yapmıştır ama şu dakika itibarıyle çıkıp verebileceğimiz en iyi teklifi verdik karar napolinin bu saatten sonra gelen hiçbir talep karşılık bulmayacaktır, iletilen şartlarda mutabık olması durumunda transfer gerçekleşecektir deyip bu iş kapanmış gibi iş yapmaya devam etmeli sonuçta bu kulüp Osimhen ile var olmadı bunu bir varoluş savaşı gibi görüp çok anlam yüklemeye gerek yok yine şartlar uyarsa istediğimiz şekilde değerlendirmeli bu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt