Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.789
- 11.162
- 1.838
ben de seni sampiyon oldugumuzda gorucem.Ne hazmetmesi yaakıl var mantık var. Sene başladığında icardi ilerde yürümeye başladığında o zaman görcem seni
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de seni sampiyon oldugumuzda gorucem.Ne hazmetmesi yaakıl var mantık var. Sene başladığında icardi ilerde yürümeye başladığında o zaman görcem seni
![]()
osimhen ile ilgili tansiyonlu bir günde buraya gelip suya yazı yazmanın ne anlamı var?Ne hazmetmesi yaakıl var mantık var. Sene başladığında icardi ilerde yürümeye başladığında o zaman görcem seni
![]()
Ağa keşke izlemeseydim bunları bilmeseydim. Yani osimheni defalarca canlı izlemiş biri olarak. Yok valla bunların hiçbiri alternatif olamaz.Listeye yeni isimler girdi
Darwin Nunez
Kolo Muani
Benjamin Sesko
Vlahovic
Sörloth
Jackson
Höjlund
Osi nin olmadığı senaryoda kimi konuşalım rengo ne istersin kane mi konuşalım. Olayın nereye varacağı belliosimhen ile ilgili tansiyonlu bir günde buraya gelip suya yazı yazmanın ne anlamı var?
o olsaydı olur muydu, bu olsaydı olmaz mıydı?
hangi argumanı nasıl ispatlayacağız?
günü bir gelip icardi aleyhine yazıp gidiyorsun. konunun icardi ile ne ilgisi var onu da çözemedik ya neyse...
Haaland olur mu rtsSörloth da sörloth. Sörloth kim ya, kendini bisey zanneden, ülkeyi ve ülke futbolunu kücümseyen siradan topcu
arkadaşım osi olmazsa belli ki başka santrafor alınacak. şuraya gelip gelip aynı şeyi yazmanın bir mantığı yok. varsayımsal soru sorup, cevabını alınca da "göreceğiz" falan yazıp gidiyorsun sonra.Osi nin olmadığı senaryoda kimi konuşalım rengo ne istersin kane mi konuşalım. Olayın nereye varacağı belli
Ne dedigini bile anlamadım bu haberde herifin. Ama güvenilir olmadigi hatta italyan burhan oldugunu dusunmeye basladim. Adam boyuna hikaye anlatiyor çunkuBu da artık o kadar güvenilir gelmiyor şimdi buna göre peşinat olarak 45 milyondan fazla para istiyorlar öyle mi?
Tmm siz haklısınız, icardi paşamızla mutluluklar sizearkadaşım osi olmazsa belli ki başka santrafor alınacak. şuraya gelip gelip aynı şeyi yazmanın bir mantığı yok. varsayımsal soru sorup, cevabını alınca da "göreceğiz" falan yazıp gidiyorsun sonra.![]()
Bence totalde 60a çekebiliriz 30 30Acaba Totalde 100'e Garnacho ve Hojlund çekebilir miyiz![]()