Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya ile Türkiye savaşa girse ancak bu kadar olur herhalde…

ezgif-78dcd858385d5d.gif

Uğur'a tahammül edenlere takdim edilmelidir.

Napoli iyi bile dayanıyor, gayet ılımlılar o halde, teminat vermiyorsak bir haftadır ısrarla,

-Osi bizi istiyor diye bizle anlaşmaya çalışıyorlarsa ben burada Napoli'yi suçlamam.

Teminat mektubu istediler ya bizdenn... bunların adi başkanı teminat mektuplarının yer aldığı dosyadan çıkartmış. önce arkasına sonra önüne bakıp yırtıp atmış.

-bizim transfer komitesi şaşkın.. ama efendim elinizdeydi neden yırttınız? demiş.

siz beni salak mı zannediyorsunuz ? bu mektuba mühür vurmamışsınızz GEÇERSİZ demiş..

-sonra bizimkiler elektronik imzalıydı o yüzden mühür yoktu deyince.

napoli başkanı mahcup olmuş hadi yaa demiş. yenisini çıkartabilir misiniz ? deyip üzüntülerini bildirmiş o kadar daa kötü adam değil. Sadece çevresindekiler bilinçsiz.

Tarih te ilk kez 75 milyon cikarip veriyoruz, ondada teminata takiliyoruz, işe bak...

Alfedo'da teminat yok diyor.

Şu inat meselesi bile var ya taraftarı tetikleyip şu paranın belki de çeyreğini 1-2 günde toplamanı sağlayacak hamle olur. Herifler durum ve sosyal medyadan bi haberler.

Gideceksin vereceksin ne istiyorlarsa sizin için yaptık efsaneyiz zart zurt. Osimhen istanbula inmeden de yayın, dijital ürün, fiziksel ürün, kampanyaydı derken 20 milyonu kucağında bulursun aklın bulanır.

Marzio haberi doğru ise Maignan'a filan inanmıyorum.
Hemen hemen herkes yasaklanmalı

Alfedo'da teminat yok diyor.

Teminat yok demiyor tamamını karşılayacak kadar yok diyor. Bir de burada bizim teklifimizi kabul etmemiş ki teminat istiyor 50 peşin +25 1 yıl içinde istemiş. Benim anladığım bizim teklif 40 + 17.5+17.5 ya 40 milyonu zaten bu ay içinde ödeneceği için teminatını yok 35 milyonunu teminatını vermişiz bu adamda tamamının teminatını istiyor herhalde.

Yönetime kızıyorsunuz ama ya bb anlaşmasından dolayı teminat alınamıyorsa o zaman ne olacak karşında laftan sözden anlamayan hıyarın biri var

Is yavas yavas su yuzune cikiyor. Dusundugum gibi sikinti Napoli tarafinda degil gibi gozukuyor. Demek ki para hazir falan degilmis.

Bu is gene olacak ama surec uzayacak gibi.

Burhancan Terzi: "Teminat işi 1 günde çözülebilecek bir iş değil."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt