Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bb anlasmasi teminat alinmasinin onunde teknik olarak engel degil. alinabilir. ama teminat mektubunu iade etmeden yani napolinin borcunu odemeden bb anlasmasindan cikamayiz.
Bb den dolayı alınamıyor diyenler vardı o yüzden acaba olabilir mi diye düşündüm

Salim Manav: "İlkay Gündoğan'ın Galatasaray'a çok yakın olduğunu ve teknik direktör Okan Buruk'un onay verdiğini söyleyebilirim."

Teminat işi çıktığından beri iki sayfada bir tosuncuk var. Umarım napoliye de böyle bir tosuncukvari bir şey dememislerdir.

Burhancan Terzi: "Santrafor konusunda başka bir hazırlık olduğunu düşünmüyorum. Osimhen olmazsa şuna gidilecek bir durum yok. Birileri devreye girip önerecektir fakat şu ana kadar Osimhen olmadığı senaryoda hiçbir düşünce yok."

Burhancan Terzi: "Osimhen olmadığı senaryoda hemen Hakan, İlkay, çok iyi bir kaleci indirilir sonrasında santrafor transferi kovalanır en sonda boşta olan yıldız bir santrafora gidilir çünkü bir hazırlık olduğunu düşünmüyorum."

Neye güvenerek 75'lik bir rakama teminatsız teklif yaptık biz? Yönetim nasıl böyle bir amatörlük yapıp zaten arıza olan ADL'yi kışkırttı?

Neyse ki herif hala masayı dağıtmamış, kibarca getirin teminatı alın oyuncuyu diyor hala. Demek ki anlatılanlara göre makul biri.

Benim söylediğimle senin söylediğinin ne alakası var muhtemelen okuduğunu anlamışsın tekrar oku
Sen aslinda okudugunu anlamamissin. Napoli’nin laftan anlamayan baskani var demissin ben de neden yonetimin sacma isteklerini kabul etmedigini anlatmisim. Adamin bir tarafinda mi senin bankalar birligi anlasmasi? Napoli baskaninin kendi kulubu, yani kendi parasi ortada soz konusu olan. Daha onceki ticaretlerimizden bizden bu kadar buyuk meblaglar icin teminat mektubu istemesi dogal.

Bu yorumlari teminat mektubu ortaya koyamadigimiz bilgisi uzerine yaziyorum.

Kimin dogru dedigi yakin zamanda ortaya cikacak.

Parayı alır mıyım derdinde değil teminatı biraz ödeyerek kırdıracak nakit yaratma derdinde
Ben de onu demeye çalışıyorum zaten. Ortada bir sözleşme varsa o parayı öyle ya da böyle alır zaten. Paraya sıkışık olduğu belli… o yüzden inşallah batsınlar bir gün göreyim o günleri… eskiden olduğu gibi alt liglere gitsinler kerkenezler…

Burhancan Terzi: "Dursun Özbek bir yandan seçim senesine giriyor genel kurul var 75 m euro + maaş konusu çok net konuşulacaktır."

Bu arada Burhan daha bir kaç saat önce şunu yazdı.

"Yönetime 'Teminat hazır mı?' diye sordum. Bana gelen cevap, 'Hazır. Zaten Galatasaray'ın teminata mı ihtiyacı var? Kasada 120 milyon euro para olacak' dendi. Galatasaray'ın Osimhen ödeyeceği para gelecek yakında."

Neyse iyi geceler insanda kafa bırakmıyor bunlar.

Beyler teminat olayı öyle kolay bir iş değil… mal varlıklarını bir nevi ipotekliyorsun anladığım kadarıyla…

O değil de böyle ödememe durumlarında genelde fifa devreye girmiyor muydu? Tabi o biraz süreç gerektiriyor. Bence bu yavşağın parayla acil ihtiyacı var. İstediği adamları alamıyor gibi… umarım batarsın Napoli… oyuncularına para ödeyemeyecek duruma düşersin…
bizim zaten bankalar birligi anlasmasi yuzunden bankalara milyarlarca tl lik ipotek ve alacak temligimiz var. oyle ilave teminat bulmamiza gerek yok. banka onayladigi anda cikar.

Inmediately 40 ödeme denildi ama reis romanoda , matteoda falan. Matteo da 19 gibi yazdigina ek bir sey yok şuan update olarak demis zaten. Marzionun aksine, Kafa kalmadı valla takip etmekten. Arap saçina dondü is.
Parçaları birleştirince. En son haberdeki tamamını karşılayacak kadar teminat yok yazısı en can alıcı nokta. Ya ilki yada ikinci ödeme için bir sözlü teminat vs bişe verilmiş gibi duruyor, muhtemelen kalan ödeme. Diğer peşin diye adlandırılan ödenecek para hakkında zaten vereceğiz diye aksiyon alınmamış sanki.
Bu herif onu da istiyor gibi.

Hayır aksi durumda kele göre para da yok neyin gazına gelip tamam 40 veririz dedik.
Peşine gelecek para var demiş ki arada bir süreç olacak bu ödeme için. Demek ki bir anlaşma zeminide paranın geleceği ve bit ödeme planı çizilmesi konuşulmuş.
Yoksa atıyorum 1 hafta içinde ödenecek para için adam teminat niye istesin yav o halde.

Burhancan Terzi: "Osimhen olmadığı senaryoda hemen Hakan, İlkay, çok iyi bir kaleci indirilir sonrasında santrafor transferi kovalanır en sonda boşta olan yıldız bir santrafora gidilir çünkü bir hazırlık olduğunu düşünmüyorum."
Kesin gidilir
Yemeyin bunlari
Bu yönetim hicbir halt beceremez…

Şey yaparım öyle senaryoya. Osimhensiz yapamayız. Yine alınsın İlkay ile kaleci ucuz yollu ama Osimhen olmazsa olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt