Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben adamlar haksız demedim tabiki o kadar büyük bir para için garanti isteyecek senin bb anlaşman varken eğer teminat mektubu alamıyorsan ve adam da mektup olmadan vermem diyorsa bu iş çıkmaza girer o zamanSen aslinda okudugunu anlamamissin. Napoli’nin laftan anlamayan baskani var demissin ben de neden yonetimin sacma isteklerini kabul etmedigini anlatmisim. Adamin bir tarafinda mi senin bankalar birligi anlasmasi? Napoli baskaninin kendi kulubu, yani kendi parasi ortada soz konusu olan. Daha onceki ticaretlerimizden bizden bu kadar buyuk meblaglar icin teminat mektubu istemesi dogal.
Bu yorumlari teminat mektubu ortaya koyamadigimiz bilgisi uzerine yaziyorum.
Kimin dogru dedigi yakin zamanda ortaya cikacak.
75'i nasıl riske ediyor hocam öyle bir risk yok ki.Oh be sonunda oklar doğru yere gidiyor. Çok saçma teminatsız böyle adım atmamız. Salak mı bu Napoli 75'i riske edecek?
O zaman bu ayın sonundaysa bu para adamlara görüşüp anlaşıp ayın 1-2-3-5i neyse tekrar mevcut şartlarla gelmek istediğimizi belirtir gerekiyorsa bir ön sözleşme yaparsın.Eylül- Ekim değil. Bu ay sonu sermaye artışı tamamlanıyor peşinatta bu ayın sonunda.
Bizim liseden gelen vizyonsuz fosillerin bazılarna dert olur bu para. Sonra demokratik masalı sıkarlar. Yıllanmış şarapları yudumlarken. Sevmiyorum bu fosilleri.Burhancan Terzi: "Dursun Özbek bir yandan seçim senesine giriyor genel kurul var 75 m euro + maaş konusu çok net konuşulacaktır."
Teminat olmadan geriye kalan parayı alıp alamayacağı riskinden bahsettim hocam.75'i nasıl riske ediyor hocam öyle bir risk yok ki.
cok sorun olmaz bence. sonucta nakit kredi borcunu odedigin anda faiz yukunden kurtulursun. sadece hala bankanin riski devam ettigi icin kagit ustunde bb anlasmasi devam ediyor gibi olur.Durum böyle ise bu da teknik olarak engel değilse bile pratikte engel demek.
yüklü miktar para gelecekmiş sanırım, ayın 20-21 i gibi dedi yanlış duymadıysam, eğer doğruysa 1 hafta daha sürer bu süreçne diyor bu burhan yav 40 yok mu demeye getiriyor
O için şuan hemen deniyordu zaten 1 hafta bile degil onunda teminatimi istemiş olabilirmi bilmiyorum. Amasaçmada geliyor pesin paranin teminatini niye istersin ki yani. Bu kel zaten 1-2 saat oncede kasada 120 milyon euro var demisti onu bosvermek en iyisi reis. Ben şöyle oldum artik takip ede edeParçaları birleştirince. En son haberdeki tamamını karşılayacak kadar teminat yok yazısı en can alıcı nokta. Ya ilki yada ikinci ödeme için bir sözlü teminat vs bişe verilmiş gibi duruyor, muhtemelen kalan ödeme. Diğer peşin diye adlandırılan ödenecek para hakkında zaten vereceğiz diye aksiyon alınmamış sanki.
Bu herif onu da istiyor gibi.
Hayır aksi durumda kele göre para da yok neyin gazına gelip tamam 40 veririz dedik.
Peşine gelecek para var demiş ki arada bir süreç olacak bu ödeme için. Demek ki bir anlaşma zeminide paranın geleceği ve bit ödeme planı çizilmesi konuşulmuş.
Yoksa atıyorum 1 hafta içinde ödenecek para için adam teminat niye istesin yav o halde.
Uğur ondan da bahsetti. Eylülde odenecekmis o tutar da. Yani hazırda para yok. Leurantis bize sieee cekmezse iyi vallaTeminat olmadan geriye kalan parayı alıp alamayacağı riskinden bahsettim hocam.
Valla bilmiyorum kardeş… şöyle bir bankaya gidip 5-10 milyon tl lik bir teminat mektubu istesek alamayacağımızı biliyorum şahıs olarak… ancak şu hisselerden gelecek olan gelir bankalar nezdinde uygun görülürse çıkabilir… neyse kafayı yakmaya gerek yok… olursa olur olmazsa da ölmeyeceğiz anasını satayım…bizim zaten bankalar birligi anlasmasi yuzunden bankalara milyarlarca tl lik ipotek ve alacak temligimiz var. oyle ilave teminat bulmamiza gerek yok. banka onayladigi anda cikar.
Şimdide çeviriyor çünkü taraftar space girdi ve onlara yanlıyor.Bu arada Burhan daha bir kaç saat önce şunu yazdı.
"Yönetime 'Teminat hazır mı?' diye sordum. Bana gelen cevap, 'Hazır. Zaten Galatasaray'ın teminata mı ihtiyacı var? Kasada 120 milyon euro para olacak' dendi. Galatasaray'ın Osimhen ödeyeceği para gelecek yakında."
Neyse iyi geceler insanda kafa bırakmıyor bunlar.
Hakkı yenmiş adamın. Masaya hiç makul teklif ile gelmemişiz biz. Sadece 75 mi, veririz bir şekilde ya diye takılıyoruz anlatılanlara göreUğur ondan da bahsetti. Eylülde odenecekmis o tutar da. Yani hazırda para yok. Leurantis bize sieee cekmezse iyi valla