Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki bütün pazarlık Napoli-Galatasaray yöneticileri değil de İtalya basını-Türk basını arasında geçiyor.

mesele teminat değilse durum daha vahim

belli ki bu yavşak herif bizi koparma derdinde, araplar 100 veririz felan dediyse iki tarafıda yıldırmaya çalışıyor işte

bu şartlar altında osimhenin dik durmasından başka çare yok, eylüle kadar bekleyecek yürek varsa anca o zaman bu aşağılık şerefsiz heriften oyuncuyu alabiliriz

napoli osi'yi bize vermeyecek

şu an istedikleri tüm şartları kabul etsek de başka bişey isteyecekler. görmüyosunuz mu ağbi olanı...

unutun osiyi. bitti
Çok net.

Sadece tek bir ihtimal var o da çok zayıf bir ihtimal ama bir ihtimal sonuçta.

Eğer topçu dik bir duruş sergiler ve ne pahasına olursa olsun Gs dışında bir takıma gitmemeyi diretirse, belki son virajda Napoli'nin inadı kırılabilir.

Sonuçta onlar da olası bir 75 m euro gelirden olurken, verim alamayacakları bir topçuya brüt 12*2yıl = 24 m euro ödeme riskine (100 m eur zarar) girmiş, + bu seviyede bir oyuncuya yaptıkları muamele sebebiyle saygınlık kaybetmiş oluyorlar inat ederlerse.

Napoli, Khvicha Kvaratskhelia'nın PSG'ye 0 stresle katılmasına izin verdi ve şimdi geçen sezon Victor Osimhen'e yaptıklarını tekrarlıyorlar.

Oyuncuyu bilerek hayal kırıklığına uğratıyorlar.

Osimhen'i çok daha iyisine layık görüyorum çünkü biliyorum.

Zaman her şeyi gösterecek. Bekliyoruz .

Yanlis bilmiyorsam orada da boyle şeylere kalkışmaya kalktı ama 70 milyonu banka hesabina firlatip aldilar elinden kes lan diyerek.

37,5×2 teklif edeceksek 40+ 35 tek taksit diye verelim 2.5 penisat dustunuz diye reddeder bu it

Zaten 75'e sattığın bir oyuncuya sonraki satıştan pay istemek düpedüz şerefsizlik yani gerçekten bu arada.

Size satmıyorum ulan demek bir nevi.

IMG_3491.webp

Neyse sorunun teminatlarda olmamasi daha iyi bence

Osimhen sadece GS diye diretmeye devam ederse seve seve gönderecekler eninde sonunda

Ha bu is uzadikca bizim diger transferleri de olumsuz etkiler iste orasi kötü

Tamamen Osi‘ye bagli plan yaptik cünkü

Osimhen olmasa dahi, atletik bir isme gitmek gerekiyor. Kim var acaba o tarz genç isimler.

Adam Oshimen'e kafayı takmış mobbing uyguluyor leş herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt