Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya'dan bir kulüp olduğundan şüphe ediyorlarsa, İtalya içine olası bir satışa tazminat maddesi koydursunlar?

Ayrıca Osi'ye bizim verdiğimiz o maaşı hiçbir Avrupa kulübü vermez.

Kısacası tırt bir sebep bence o. Doğru da değil.
Cezai şart koyamıyor bildiğim kadar, öncelik hakkı koyabilir; o da anlamsız çünkü ilişkileri kopmuş. Tabi benim Juventus düşüncem sadece hissiyat

Ben olayı çözdüm

Bizimkiler teminat çıkaramıyor alamıyor

osimenede bizede napoliyede yalan söylüyorlar

garibim oside de laurentiis kendiyle uğraştığını sanıyor haliyle buchide osinin düşüncelerini aktarıyor

zaten saddam gibi saklanmalarından belliydi, hepsi saklanıyor hepsi!!!

YÖNETİM İSTİFA!!!!

bundan sonra en büyük düşmanınızım en büyük!!!!!

Yönetime sallamayın yahu 75milyon bonservis ödeyecek duruma ne ara geldik. Sanki her sene bir adama 50-60-70 verip alıyoruz da 75 lik adamı alamıyoruz diye kızıyorsunuz. Veriyorlar işte 75’i karşı taraf bildiğin şeref yoksunu

Osimhen istediği sürece eninde sonunda olacaktır diyen arkadaşlar için de şunu söyliyeyim. Ben de öyle düşünüyordum ama bu adam öyle bir inat ki satmaz oturtur bir sene olmadı 2 sene daha. Burda konu para değil prensipler. Napoliden oyuncu alacaksan şak diye parayı yarıracaksın kardeşim mevzusu.

Bence inat kırılmayacak. 75 tiko para vermedikçe olmayacak bu iş. O da bizim boyumuzu aşar

Yönetim bi materyal bulsun 5.000 - 10.000 - 20.000 TL ye 3 farklı paket. Hemen satışa sunsun. Taksitle olan 35 i biz tamamlayalım ama dursun da bunu yapmaz

Çünkü bir programda ibrahim seten rezan epözdemirden osimhen transferi için 2m euro destek için söz aldığında seteni arayıp fırçalamış ne hakla bunu yaparsın diye

Hiç beklemeyin osimheni alenen dolandırılıyoruz

ama dolandıran bizim yönetim

zaten 40 milyon cash ödemeden belliydi

püüüü sizin kslıbınıza reziller!!!!

Ben olayı çözdüm

garibim oside de laurentiis kendiyle uğraştığını sanıyor haliyle buchide osinin düşüncelerini aktarıyor

YÖNETİM İSTİFA!!!!

Hocam Vodafone a döndün mü fbdeki görevin sonlandıktan sonra

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben olayı çözdüm

YÖNETİM İSTİFA!!!!

3 gün önce bunu yazdım bir gün ceza yedim, bence hemen sil, Recep buruk admin seni de banlar:) uyarmadı deme sonra

Matteo ile fabrizionum haberi ile di marzionunki tamamen farkli fabrizio da 35'i 1 yil icinde odememize ve pay istemesine red cektigimizi yazmiş demekki teminat var. Bu sartlari kabul edek diye marzio itine haber yaptirmişda olabilecekleri ihtimali çıkiyor şimdi ortaya birde bana gore.
İhtimal değil bu iş tamamen böyle bilerek haber yaptırıyor yönetimi daha fazla köşeye sıkıştırmak amacı taraftar baskısını arttırmak

YÖNETİM İSTİFA !!!!!

katılıda bırakıyorum osi için tövbemi delmiştim

bu yönetim defolup gidene kadar benim için gs bitmişdir!

reziller sizi

Ayrıca şunu da unutuyorsunuz

Bundan 3-4-5 ay önce Manna’ya osimhen transferinde taksitli ödeme yapabilir miyiz diye sorulduğunda kendisi evet yapabilirsiniz denmişti

Şimdi başkanları kıvırıyor. Yönetimds hazırlıksız yakalandı ama yine de peşinatı artırarak uğraşıyor

Adamlar fesih maddesinin süresi dolunca daha fazla para isteyecekler oyalıyorlar bizimkilerin de işine geliyor olabilir tabi bu durum. Denedik olmadı hesabı

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz toptan kafayı yemişsiniz :) kendi kendinize senaryo uydurup, inanıp ya yönetime ya da başkalarına sallıyorsunuz. Ya arkadaş bir sakin!!! Gerçek zaten neyse sonunda çıkar. (ayrıca benim kanaatim bu sürecin sonunda osi bize gelecek)
Makul bir post, hakikaten hepimiz sadece yazılıp çizilen üzerine fikir üretiyoruz; oysa ki yazılıp çizilenler ya algı için yada etkileşim için yazılıp çiziliyor. Biraz sabır. Gerçek er yada geç ortaya çıkar. İnşallah bu sefer, gerçek, geç kalmadan ortaya çıkar.

Son yaptigimiz teklif bence cok iyiydi

Bundan fazlasini veremeyiz hatta teklif ettigimiz pesinat bile gercekci degildi

Karsi da bir manyak var

Ben yönetimin osimhen konusunda elinden geldigini yaptigini dusunuyorum

Diger transferler konusunda elestiriler dogru yine yavas davraniyoruz

Bunlar Osi’nin bizimle oynayıp avrupa hayalinin kırılmasını, bizden sonra da araplara gitme kıvamına geleceğini planladılar bence. Bizim onu alacak paralara çıkabileceğimizi veya Osi’nin bizi bu kadar isteyeceğini hesaba katmadılar. Şimdi bize satmamak için bahaneler uyduruyorlar. Osi transferinde beklemeye geçip diğer eksiklerimize odaklanmamız lazım. Santrafor sona kalacak gibi malesef.
Öyle düşünseler bile bize bedavaya vermiyorlar sonuçta. Parayı aldıktan sonra ha Araplara gitmiş ha bize gitmiş onlar için birşey fark etmiyor . Araplar ile aynı parayı aldıkları halde bize niye sürekli yokuş yapıyorlar, onu bilmek lazım .
Artık transfer ücretleri dışında açıktan para mı alıyorlar bunu bilemeyiz . Belki Araplar bunlara açıktan iyi paralar veriyorlardır ve onu cebe atmak istiyorlardır . Sonuçta ben çoğu yöneticinin sadece takımını çok sevdiği için yöneticilik yaptığını düşünmüyorum . Bu durum siyasiler için de aynen geçerli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt