Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim en çok kafama takılan, Napoli sürekli daha fazlasını mı istiyor yoksa baştan beri aynı yerde mi?
Baştan beri cash 75m€ serbest kalma maddesini istiyor. Biz de o 75’i nasıl taksite böleriz diye uğraşıyoruz. Sanki 75m€ bugün ortaya çıkmış gibi de haber servis ediyoruz.

Kimsenin kimseyi oyaladığı yok, süreç gayet net işliyor. Gizli saklı işler yok.

Bu transfer öyle ya da böyle bitecek. Sen her dakika her saniye takip eder, okuduğun her şeyi kafanda işlemeye çalışırsan kafayı yersin. Tek yapman gereken uzak kalmak ve beklemek.

hasancığım teminat sözleşmeye göre ayarlanabilir
ben her yaptığım işde belirli bir teminat veriyorum almancada bankgarantie deniyor hayatım bankgarantie olmuş :)
bu öyle bir kalıp birşey değil
Sözleşmeye göre ayarlaman için ilk önce bir anlaşma olması gerekmiyor mu? Teminatı alıp teklifini dediğin gibi teminatıyla yaptın kabul etmediler o teminatın masrafı ne olacak? Teminat ile ilgili konuları bilmediğimden soruyorum. Benim bildiğim genelde bir prensip anlaşması olur. Sözleşme imzalamadan önce anlaşılan şartlarda teminatı verirsin ve sözleşme öyle imzalanır şeklindeydi.

Ya yok udinesenin oyuncusu için fiorentinaya 3 verirsek napoli ne kerizler. var der :asd:
Vallahi kaça anlaşıyorlarsa opsiyonlu parayı koyup biz alalım. Şerefsizler işlerine geliyorsa çekilmemiz için salsınlar osimheni.
50 tane adamda aynı sorunu yaşıyorlarsa buradan sonra sıçrama yapacak hiç bir futbolcu bunları tercih etmemeli zaten.
Adam satmıyor d

Mehmet Ayan:” Galatasaray’ın Ederson ile ciddi olarak ilgilendiğini duydum.’’

Maaşımı karşılayabilecekseniz gelirim demiş ama talebi ne o konuda bilgi yok. Şu an eğer yanlış bakmadıysam 3.4 milyon euro alıyor.

Sözleşme bitimine 1 yıl kalmış iken yaşıda kemale erdiği için 3 veya 4 yıllık sağlam bir kontrat kovalaması normal.
Sommer'e 5-6 verebileceğimiz konuşulyordu, bütçemiz bu ise Ederson bence olur zaten City'nin çok bir bonservis beklentisi olacağını düşünmüyorum. (+15 gibi)

Bu iş aklıma çok yattı, geçen yıl sık sakatlandığı için City biraz soğumuş durumda kendisinden ve bu da fırsat doğuruyor.

Kalitesini tartışmaya gerek yok zaten.

2 yıldır nasıl maaş ödemeyebiliyolar yaw :asd:
Çoğu topçuyla böyle sözleşme yaptılar yapılandırıp.

İlkayla da 18e anlaştılar mesela ilk sene 4.5 verdiler ikinci sene 13.5 alacakken göndermeye çalıştılar. Herkese aynı kahpeliği yapıyorlar.

Ederson lavuğu son 4 aydır kolu yok gibi davranıyor.
Günaydan formayı alamaz şu haliyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt