Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.872
- 13.838
- 1.498
Buchi Nijerya kabilesini topla İtalya çıkarması yapıyoruz.
Olum bunları. 1+1 olayı kolpa mı acaba buchide 1 sene kaldı demiş burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buchi Nijerya kabilesini topla İtalya çıkarması yapıyoruz.
Yok gerçek ama +1'i daha kullanmadılar acaba onun bir son tarihi var mı?Olum bunları. 1+1 olayı kolpa mı acaba buchide 1 sene kaldı demiş burada
İçerde 9 milyon alacağı olduğu için ayrılmak istemiyor diye haberler vardı. İki senelik maaşı galiba. Barça ile anlaşırsa İçerdeki parayı yapılandırirsa Muslera aldığı bir ücrete bize gelir.Maaşı 12-13 değil Barca 2 yıldır ödemediği için 3 yıllık maaşı birikmiş. Klasik Barca kazıklaması. De Jongun da 37 m euro falandı bir ara.
4 küsür net maaşı.
Boey harici başka bir plan olduğunu sanmıyorum.Bu arada umarım sağ bek bakıyoruzdur. Şampiyonlar Liginde oradaki madeni herkes değerlendirir.
gscnin altyapı ürünü olan sergen dağı takip edelim
Umudum oyun kurucu bir kaleci fena ya, keşke olsa var yaBonservis veremiyorken nasıl alacaz ki
O da pek hevesli durmuyor, abi elimizdeki adamlar korku filmi gibiBoey harici başka bir plan olduğunu sanmıyorum.
Ederson geçen sene kötüydü ama City geneli öyle olunca pek değerlendirmemek lazım ara sıra Muslera'da resetlenme yılları yaşıyordu.ederson daha 31 mis yav
city ilen @Umut Işık ın da dedigi gibi Firstmoon-Ederson paket trans hamlesi söz konusu olabilir
Soyadı sürmeliydi galiba en sonsildiniz mi lan adamı sunucudan. etiketleyemiyorum
Muradım net rakam önemliYıllik 12-13 net kazanan. Vay yavrum duyumcuya bak.
Bu sürecin sonunda eren, jakobs beklerine kendimizi hazır edelim.Boey harici başka bir plan olduğunu sanmıyorum.