Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.335
- 3.675
- 1.778
Barış Alper'i alırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senden kalın bir teminat bekliyorum Muradım kapı tokmağımBizim teminat lorentise buyuk gelir Azizim![]()
Ben yunusta değilim, o konuda yorum da yapmadım, çünkü yaşanılanı bilmiyorum. Ama bu muhabir haber vermiyor, sigaya çekiyor yönetimi.. İşi haberi yapmak yönetime ayar çekmek değil..Kulüpte hiç bir yerliye yapılmayan, Terim'e yapılmayan ayrıcalık Yunus'a mı yapılsın ve EUR üzerinden olsun sözleşmesi. Söz vereni kabı dışarı edin. Barış'ın ne günahı varsa kulübe böyle olmayacak şartlar sunmuyor da konan sözleşmeyi imzalıyor hangisi GS evladı acaba?
Barış Alper'i alırım.
Solo il Gala
![]()
Teklifi yarın yapmayacak mıydık? Pedulla'dan da kıllanıyorum. Moretto'yu beklemek lazım.Pedulla'nın haberinde peşinatın arttırılacağından bahsediyor. 45 veya 50 olabilirmiş o da çok emin değil.
Ama tek şerh düştükleri nokta 2026 Mayıs sonrasına vade vermiyorlar.
Muhtemelen 45+30 gibi bir şey teklif ederiz. 30'u 2026 Mayıs'ta ödeyeceğimiz şekilde.
Artık gol olsun Fenerli arkadaşlarım bayağı markaj yapıyor onları yerden yere vuracağım.![]()
Teklifi yarın yapmayacak mıydık? Pedulla'dan da kullanıyorum. Moretto'yu beklemek lazım.
Dayak yese bile asla yıkılmaz
Ben razıyım artık Allah aşkına şu lanet heriften kurtulalımAdl'ye elimizi kolumuzu kaptıracağız, bakın görün.
50m peşin, 25m bir yıl sonra +%10 sonraki satış gibi absürt bir anlaşma yapacaklar ve bunu marifet diye bize anlatacaklar.
Sonra kiralık aşklar başlayacak.
Alman adam yav ciddi biri olmasi normal :dzahanın barca şubesi diyorlar liboşum
dogruysa sıkıntı
Baba yıkılmaz acayip bir kas kütlesi var.Herif Vin Dijk'i savurdu attı ya ondaki gücü kimsede görmedim Türk futbolcularda
Solo il Gala
![]()
Teklifi yarın yapmayacak mıydık? Pedulla'dan da kıllanıyorum. Moretto'yu beklemek lazım.
Düzeltmenin kurbanı olduk kıllanıyorum olacak.Niye pedullayi kullaniyon bekirfield
Para varsa verelim bu sezon biraz kasarız ama diğer ödemede rahat oluruz bıktırdılar artık tutmayacak adamlara parayı bayılmaltansa osimhen aldık deriz55 m pesinat istiyor napoli haberi yapmisti italyanlardan biri.Hangisi hatirlayamadim.iş oraya gidiyo
Cok dogru rts. Kulup sana mi soracak kiminle ne zaman imzalayacagini. Oyuncu mu pazarliyorsun kolpa Naci.Ben yunusta değilim, o konuda yorum da yapmadım, çünkü yaşanılanı bilmiyorum. Ama bu muhabir haber vermiyor, sigaya çekiyor yönetimi.. İşi haberi yapmak yönetime ayar çekmek değil..