Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüpte hiç bir yerliye yapılmayan, Terim'e yapılmayan ayrıcalık Yunus'a mı yapılsın ve EUR üzerinden olsun sözleşmesi. Söz vereni kabı dışarı edin. Barış'ın ne günahı varsa kulübe böyle olmayacak şartlar sunmuyor da konan sözleşmeyi imzalıyor hangisi GS evladı acaba?
Ben yunusta değilim, o konuda yorum da yapmadım, çünkü yaşanılanı bilmiyorum. Ama bu muhabir haber vermiyor, sigaya çekiyor yönetimi.. İşi haberi yapmak yönetime ayar çekmek değil..

Pedulla'nın haberinde peşinatın arttırılacağından bahsediyor. 45 veya 50 olabilirmiş o da çok emin değil.
Ama tek şerh düştükleri nokta 2026 Mayıs sonrasına vade vermiyorlar.
Muhtemelen 45+30 gibi bir şey teklif ederiz. 30'u 2026 Mayıs'ta ödeyeceğimiz şekilde.
Artık gol olsun Fenerli arkadaşlarım bayağı markaj yapıyor onları yerden yere vuracağım. :)
Teklifi yarın yapmayacak mıydık? Pedulla'dan da kıllanıyorum. Moretto'yu beklemek lazım.

Adl'ye elimizi kolumuzu kaptıracağız, bakın görün.

50m peşin, 25m bir yıl sonra +%10 sonraki satış gibi absürt bir anlaşma yapacaklar ve bunu marifet diye bize anlatacaklar.

Sonra kiralık aşklar başlayacak.

Adl'ye elimizi kolumuzu kaptıracağız, bakın görün.

50m peşin, 25m bir yıl sonra +%10 sonraki satış gibi absürt bir anlaşma yapacaklar ve bunu marifet diye bize anlatacaklar.

Sonra kiralık aşklar başlayacak.
Ben razıyım artık Allah aşkına şu lanet heriften kurtulalım

55 m pesinat istiyor napoli haberi yapmisti italyanlardan biri.Hangisi hatirlayamadim.iş oraya gidiyo

Teklifi yarın yapmayacak mıydık? Pedulla'dan da kıllanıyorum. Moretto'yu beklemek lazım.

Tamam ama bunun için zaten bugün bir zeminde oturmuşlar. Bilinmezliğe bir teklif yok muhtemelen onlar isteklerini biz de verebileceklerimizi ilettik onlar da tamam bu şekilde toparlayın yarın dönün tarzı bir şeyler dediler.

Niye pedullayi kullaniyon bekirfield
Düzeltmenin kurbanı olduk kıllanıyorum olacak.

panda hostage GIF

Ben yunusta değilim, o konuda yorum da yapmadım, çünkü yaşanılanı bilmiyorum. Ama bu muhabir haber vermiyor, sigaya çekiyor yönetimi.. İşi haberi yapmak yönetime ayar çekmek değil..
Cok dogru rts. Kulup sana mi soracak kiminle ne zaman imzalayacagini. Oyuncu mu pazarliyorsun kolpa Naci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt