Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.383
- 14.206
- 2.828
Tabi ki hayır
Osimhen bambaşka gerçekten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi ki hayır
Hayır.Bugün akşam şöyle bi şey yaşasak mesela,
Osimhen net iptal ancak aynı anda Maignan, İlkay ve Boey Here We Go'su geliyor.
Okey miyiz?
Muslera yı satak diye mi aldık zamanında. Her oyuncu satılmaz. Kaldı ki 4 yıllık sözleşme olacak, 2-3 yıl sonra ki yönetime sallamak ne kadar doğruBana kalsa satmam da bir oyuncu alınır belirli zaman sonra satılır. Bizim öyle 75 milyon euro verip bedava gönderme lüksümüz yok.
He, Osi derse ki ben kariyerimi Galatasaray'da bırakacağım eyvallah.
Bugün akşam şöyle bi şey yaşasak mesela,
Okey miyiz?
Bu kerizliğe bin az en az 10 katı var ki söyleyemezler de utançtanarayıp osimhen'i alıcaz bin lira ateşler misin diyince millet atıyo galiba.

YokBugün akşam şöyle bi şey yaşasak mesela,
Okey miyiz?

sakat bek paket içine dahil edilince bende otomatik red oluştu.Kaan yine bir 30 maç oynar bu şekildeValla herkesin İlkay, Boey ve Maignan gelmesin gerekirse ama Osi gelsin demesi...
Forumun bu transfer olumsuz sonuçlanırsa burada yaşanacak kaosun bi göstergesi![]()
Yeteri kadar linçlenmedi bence. Ayrı bir konu açılıp orada devam edilmeliydi, öyle bir seviyedeydi o satış muhabbetiBenim geçen günkü olaya dönmesin bu, bu yönetim 40-50'ye satar dedim 75 sayfa linç yedim.Forum delirdi en ufak negatif yorumda insanlar ekran yumrukluyor, tüküreni bile vardır

Bugün akşam şöyle bi şey yaşasak mesela,
Okey miyiz?
Osimhen gelsin Maignan, İlkay ve Boey gelmesin.Bugün akşam şöyle bi şey yaşasak mesela,
Okey miyiz?
Doğruluğu kanıtlı öyle mi? Yani şehir efsanesi değil. Bu belge burda veya başka bir yerde paylaşıldı mı? Bazen böyle konularda biri kuyuya bir taş atıyor sonra herkes gibi kendi de inanıyor da o yüzden sordum.ben gördüm