Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana kalsa satmam da bir oyuncu alınır belirli zaman sonra satılır. Bizim öyle 75 milyon euro verip bedava gönderme lüksümüz yok.

He, Osi derse ki ben kariyerimi Galatasaray'da bırakacağım eyvallah.
Muslera yı satak diye mi aldık zamanında. Her oyuncu satılmaz. Kaldı ki 4 yıllık sözleşme olacak, 2-3 yıl sonra ki yönetime sallamak ne kadar doğru

2k başlarında kanat çıkaran ülke , son on yıldır da stoper çıkartabiliyorken Cuesta gibilere para vermek adilik serefsizliktir yav
arda on kat daha stoper duruyor mesela
fener yusufu yer bu kafayla ornegin

ne td ler ne yönetimler günü kurtarma derdinden ,bizde bolle sürünüyoruz iste

Valla herkesin İlkay, Boey ve Maignan gelmesin gerekirse ama Osi gelsin demesi...

Forumun bu transfer olumsuz sonuçlanırsa burada yaşanacak kaosun bi göstergesi :asd:

Valla herkesin İlkay, Boey ve Maignan gelmesin gerekirse ama Osi gelsin demesi...

Forumun bu transfer olumsuz sonuçlanırsa burada yaşanacak kaosun bi göstergesi :asd:
sakat bek paket içine dahil edilince bende otomatik red oluştu.Kaan yine bir 30 maç oynar bu şekilde

Benim geçen günkü olaya dönmesin bu, bu yönetim 40-50'ye satar dedim 75 sayfa linç yedim. :asd: Forum delirdi en ufak negatif yorumda insanlar ekran yumrukluyor, tüküreni bile vardır
Yeteri kadar linçlenmedi bence. Ayrı bir konu açılıp orada devam edilmeliydi, öyle bir seviyedeydi o satış muhabbeti :asd:

Takım ortada yokken adam tek başına penaltı alıp üstüne takımı sırtlıyordu.

Ocak-Şubat kötü gittiğimiz aylarda neredeyse tüm maçları Osimhen sayesinde kazandık neyse verip alsınlar çünkü Osimhen'i ararken yine 150-200'lük oluruz.

Sadece bitiriciliği zayıf zaten o da iyi olsa 200 m euro'dan aşağı alınamayacak bir oyuncu olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt