Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi işi ile ilgili haberler doğruysa, gidişat müsbet.

Şu kaleciyi de düzgün bulun yaw.

Sommer veya Ederson değil, Stegen olsun işte 2 yıl kalecimiz.

Ya da Maignan'ı işin içine Morata'yı da katarak çözebiliyorsak, onu çözelim.

Kaleci + Osimhen işi hızlı şekilde bitmeli.

Hayırlı uğurlu olsun
Buradan dönen transfer sadece 2 defa oldu

Bu haber Napoli ile anlaşıldı demek aslında. Anlaşılmamış olsa akreditif verme işine girilmez çünkü ödeme planı vb. anlaşırsın o anlaşmanın şartları ve ödeme tarihlerine göre düzenlenir verilir.

akreditif tam olarak ne oluyo kredi gibi bir şey mi yoksa biz ödemezsek bankadan alabilirsin mi dedik

Son gelismeler nedir ozet gececek biri var mi

umarim carsamba gecemi de zehir etmezler bana

bittimi bekirfield
Haber doğruysa anlaşmanın olduğu anlamına gelir. Akreditif ödeme planına göre hazırlanır diye biliyorum ben. Sözleşmelerin hazırlanması, akreditifin hazırlanıp teslim edilmesi ve imzalar kalmıştır bu habere doğruysa ama haber ne kadar doğru? Pedulla değil de Moretto'yu beklemek lazım sanki.

Osi işi ile ilgili haberler doğruysa, gidişat müsbet.

Şu kaleciyi de düzgün bulun yaw.

Sommer veya Ederson değil, Stegen olsun işte 2 yıl kalecimiz.

Ya da Maignan'ı işin içine Morata'yı da katarak çözebiliyorsak, onu çözelim.

Kaleci + Osimhen işi hızlı şekilde bitmeli.
Stegen sakat. Ederson son sezonu hariç bu yazdıklarından daha iyi kaleci.

Davinson ve Apo'nun sert geçen Avrupa maçlarından 3 gün sonra ligde çıktıkları maçlarda performanslarının yarı yarıya düştüğünü unutmayalım. Bu sebeple 3 gün sonra ligde tazelenmiş ama kalitesi de azalmamış bir takımla maça çıkabilecek takviyeler şart. Hem Hakan hem de İlkay eklemesini bu yüzden önemli görüyorum. Hatta Zeki Çelik de sağ beke olabilir. Birden fazla mevkide oynayabilen oyuncuların rotasyonda süresini arttırmak daha kolay.

Bu Napoli Osimen’i 5 sene önce Lille’den alırken 80 milyon ödemiş.
O yüzden 40-50’ye bırakmazmış.
Biraz sabırlı olmak gerekiyor.
Sözleşmesinin de +1 yıl daha uzatma opsiyonu da var sanıyorum.
Bu tip transferler sancılı oluyor.Ancak görünen o ki Osimen Galatasaray’da.

Bugün bombalarin patlama ihtimali bulunuyor.

via @Umut Gül
Screenshot_2025-07-16-15-33-36-201_com.twitter.android-edit.webp

Teminat mektubu yerine akreditif vereceğiz sanırım. Bir de bu habere göre Napoli'nin istediği 2. taksiti 2026 ayı içinde ödemeyi de kabul etmişiz. Eğer bu haber doğruysa sonun da bitiyor sanırım bu transfer

Qnb banka ile hallederiz herhalde. Bu haber doğruysa eğer Napoli başkanı yine yan çizmezse transfer bitme aşamasına ve imzaların atılma aşamasına gelmiş demektir bundan sonra teknik detayların halledilmesi kalmış demektir.
şahsi kefalet oluyor o bahsettiği. kabul edilmeyebilir

Teminat mektubu yerine akreditif vereceğiz sanırım. Bir de bu habere göre Napoli'nin istediği 2. taksiti 2026 ayı içinde ödemeyi de kabul etmişiz. Eğer bu haber doğruysa sonun da bitiyor sanırım bu transfer

Qnb banka ile hallederiz herhalde. Bu haber doğruysa eğer Napoli başkanı yine yan çizmezse transfer bitme aşamasına ve imzaların atılma aşamasına gelmiş demektir bundan sonra teknik detayların halledilmesi kalmış demektir.
Sorun bitmiyor ki. Bu adamlar 2026 ya kadar tüm taksitleri ve %20 pay istemedi mi. Ortada hala bir anlaşma yok yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt