- 26 Ocak 2021
- 41.139
- 40.400
- 3.078
@Umut Gül dediyse ben inanırım buna arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O transferden dolayı yargılanıyor sanırım Napoli büyük bir katakulli var orada diyorlar. Lille başkanı kulübün kasasına 7 milyon girdi falan gibi bir şey söylemiş sanırım. Takas oyuncu olayları falan olmuş.Bu Napoli Osimen’i 5 sene önce Lille’den alırken 80 milyon ödemiş.
O yüzden 40-50’ye bırakmazmış.
Biraz sabırlı olmak gerekiyor.
Sözleşmesinin de +1 yıl daha uzatma opsiyonu da var sanıyorum.
Bu tip transferler sancılı oluyor.Ancak görünen o ki Osimen Galatasaray’da.
O zaman haber tam olarak doğru değil. Akreditif ödeme planına göre yapılıyor diye biliyorum. Pay işi belki iptal olmuştur yada kardan paya dönmüştür. Akreditif mevzusuna geçildiyse 2026 olayını kabul etmiş olabiliriz. Pedulla dışında bir kaynağı beklemek lazım Moretto idi adı sanırım en sağlam o bence.Sorun bitmiyor ki. Bu adamlar 2026 ya kadar tüm taksitleri ve %20 pay istemedi mi. Ortada hala bir anlaşma yok yani
Tabi ki kabul edilmeyecek knk.şahsi kefalet oluyor o bahsettiği. kabul edilmeyebilir
Şahsi kefalet değil banka burada ödeme planında gerekli zamanda ödemeyi GS yapmazsa ödeyeceğini taahhüt ediyor aslında. Ben bu şekilde biliyorum.şahsi kefalet oluyor o bahsettiği. kabul edilmeyebilir
Adam sadece bizim yeni teklifi ve ödeme garantisi verdiğimizi söylemiş. Karşı tarafın tamam demesi gibi bir durum yok yani yine. Yaptığımız her teklifte gerek taraftar gerek bizim muhabirler her defasında bu iş oldu gibi davranıyor ama napoli tamam anlaştık demeden neden herkes iş bitmiş gibi konuşuyor onu anlamadım. Karşıda bir manyak var, kabul demeden boşa hevesleniyoruz her defasında.O zaman haber tam olarak doğru değil. Akreditif ödeme planına göre yapılıyor diye biliyorum. Pay işi belki iptal olmuştur yada kardan paya dönmüştür. Akreditif mevzusuna geçildiyse 2026 olayını kabul etmiş olabiliriz. Pedulla dışında bir kaynağı beklemek lazım Moretto idi adı sanırım en sağlam o bence.
Akreditif ödeme planı belli olduktan sonra ona göre hazırlanan bir belge. Yani ödeme planında bir anlaşma olmadan neye göre düzenlenecek o belge?Adam sadece bizim yeni teklifi ve ödeme garantisi verdiğimizi söylemiş. Karşı tarafın tamam demesi gibi bir durum yok yani yine. Yaptığımız her teklifte gerek taraftar gerek bizim muhabirler her defasında bu iş oldu gibi davranıyor ama napoli tamam anlaştık demeden neden herkes iş bitmiş gibi konuşuyor onu anlamadım. Karşıda bir manyak var, kabul demeden boşa hevesleniyoruz her defasında.
İşin içinde Napoli varsa her şey beklenir.O transferden dolayı yargılanıyor sanırım Napoli büyük bir katakulli var orada diyorlar. Lille başkanı kulübün kasasına 7 milyon girdi falan gibi bir şey söylemiş sanırım. Takas oyuncu olayları falan olmuş.
Bizim teklif ettiğimiz ödeme planına göre belirlenmiştir belki. Ortada bir anlaşma olsa italya medyası duyurur zaten napoli okey dediği an sağır sultan duyar.Akreditif ödeme planı belli olduktan sonra ona göre hazırlanan bir belge. Yani ödeme planında bir anlaşma olmadan neye göre düzenlenecek o belge?
Şahsi kefalet yerine kurumu tercih ederim her zamanTabi ki kabul edilmeyecek knk.
Adamlar sabit, temiz ticaret gibi soylemler umurlarinda dgl
Bizim teklif ettiğimiz ödeme planına göre belirlenmiştir belki. Ortada bir anlaşma olsa italya medyası duyurur zaten napoli okey dediği an sağır sultan duyar.