Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Napoli Osimen’i 5 sene önce Lille’den alırken 80 milyon ödemiş.
O yüzden 40-50’ye bırakmazmış.
Biraz sabırlı olmak gerekiyor.
Sözleşmesinin de +1 yıl daha uzatma opsiyonu da var sanıyorum.
Bu tip transferler sancılı oluyor.Ancak görünen o ki Osimen Galatasaray’da.
O transferden dolayı yargılanıyor sanırım Napoli büyük bir katakulli var orada diyorlar. Lille başkanı kulübün kasasına 7 milyon girdi falan gibi bir şey söylemiş sanırım. Takas oyuncu olayları falan olmuş.

Böyle bi' nöbet.

Screenshot Capture - 2025-07-16 - 15-36-47.webp

Sorun bitmiyor ki. Bu adamlar 2026 ya kadar tüm taksitleri ve %20 pay istemedi mi. Ortada hala bir anlaşma yok yani
O zaman haber tam olarak doğru değil. Akreditif ödeme planına göre yapılıyor diye biliyorum. Pay işi belki iptal olmuştur yada kardan paya dönmüştür. Akreditif mevzusuna geçildiyse 2026 olayını kabul etmiş olabiliriz. Pedulla dışında bir kaynağı beklemek lazım Moretto idi adı sanırım en sağlam o bence.

O zaman haber tam olarak doğru değil. Akreditif ödeme planına göre yapılıyor diye biliyorum. Pay işi belki iptal olmuştur yada kardan paya dönmüştür. Akreditif mevzusuna geçildiyse 2026 olayını kabul etmiş olabiliriz. Pedulla dışında bir kaynağı beklemek lazım Moretto idi adı sanırım en sağlam o bence.
Adam sadece bizim yeni teklifi ve ödeme garantisi verdiğimizi söylemiş. Karşı tarafın tamam demesi gibi bir durum yok yani yine. Yaptığımız her teklifte gerek taraftar gerek bizim muhabirler her defasında bu iş oldu gibi davranıyor ama napoli tamam anlaştık demeden neden herkes iş bitmiş gibi konuşuyor onu anlamadım. Karşıda bir manyak var, kabul demeden boşa hevesleniyoruz her defasında.

Adam sadece bizim yeni teklifi ve ödeme garantisi verdiğimizi söylemiş. Karşı tarafın tamam demesi gibi bir durum yok yani yine. Yaptığımız her teklifte gerek taraftar gerek bizim muhabirler her defasında bu iş oldu gibi davranıyor ama napoli tamam anlaştık demeden neden herkes iş bitmiş gibi konuşuyor onu anlamadım. Karşıda bir manyak var, kabul demeden boşa hevesleniyoruz her defasında.
Akreditif ödeme planı belli olduktan sonra ona göre hazırlanan bir belge. Yani ödeme planında bir anlaşma olmadan neye göre düzenlenecek o belge?

Teminat verirsek transfer burdan dönmezde vermezsek büyük sıkıntı var

Bizim kredi teklifinin bunagin istedigi mektup dan daha iyi oldugunu yazmis zaten. Adamin istediginden fazlasini veriyoruz niye red etsinde mektup istesin yav.

O transferden dolayı yargılanıyor sanırım Napoli büyük bir katakulli var orada diyorlar. Lille başkanı kulübün kasasına 7 milyon girdi falan gibi bir şey söylemiş sanırım. Takas oyuncu olayları falan olmuş.
İşin içinde Napoli varsa her şey beklenir.
İtalyan mafyasının ana merkezlerinden biri.
Her türlü pislik döner.

Akreditif ödeme planı belli olduktan sonra ona göre hazırlanan bir belge. Yani ödeme planında bir anlaşma olmadan neye göre düzenlenecek o belge?
Bizim teklif ettiğimiz ödeme planına göre belirlenmiştir belki. Ortada bir anlaşma olsa italya medyası duyurur zaten napoli okey dediği an sağır sultan duyar.

Tiktok'da ekrana hiyar sallayin bir Dayi "Osimhen persembe günü aciklanacak" dedi ona tutunarak geciriyorum günümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt