Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadas bu saatten sonra sizin yöneticiliğiniz devreye girecek. Bir strateji yürütmek zorundalar.

Osimhen'i aldık hesabıyla diger mevkiler icin bonservissiz adamlara yönelmeye başlayın.

"Ya Osimhen olmaz ve daha fazla bonservis ile elimiz kolaylaşır" demeyecek. Riske girip Osimhen'e para gömülmüş gibi transfer piyasasında hamlenizi yapın iste arkadas.

Baslarim zaten Hakan'a da ona verilmek istenen 30 milyona da.

Bu iş 15 gün daha sürecek gibi yandık biz kaleci sağ bek stoper off off

Ederson ismi çok dillenmeye başladı Mehmet Ayan ilk kaynaktı sanırım ve City ile Porto'nun kalecisinin haberlerini gördüm dış basında da ne kadar doğru bilmiyorum. 1 sene kontratı var hadi diyelim City cüzi bir paraya bonservisini bırakacak Ederson demek 7 milyon maaştan 3 yıllık sözleşme demek. Ben şahsen 4-5 milyon maaş 2 yıllık Sommer'e yada 1 yıl kiralık Ter Stegen'e daha sıcak bakarım. Lakin sanki Osimhen işi sonuçlandıktan kısa sürede kaleci işi de sonuçlanacak gibi ki şimdiye olması lazımdı.

Arkadas bu saatten sonra sizin yöneticiliğiniz devreye girecek. Bir strateji yürütmek zorundalar.

Osimhen'i aldık hesabıyla diger mevkiler icin bonservissiz adamlara yönelmeye başlayın.

"Ya Osimhen olmaz ve daha fazla bonservis ile elimiz kolaylaşır" demeyecek. Riske girip Osimhen'e para gömülmüş gibi transfer piyasasında hamlenizi yapın iste arkadas.

Baslarim zaten Hakan'a da ona verilmek istenen 30 milyona da.
Ya zaten

İlkay ve Osi'yi çözersek

Zaniolo, Franky, Yunus, Jakobs , Kaan , şeklinde yedek oluşuyor, ek olarak Sara-Lemina ikilisinden birininde yedek olabileceğini düşünürsek İlkay'da dahil ciddi ilk 11 harici fena olmayan bir rotasyon oluşuyor
Kaleci+Sağbek'i bu durumda kiralayabiliriz. Kaleci konusu zaten sıkıntı, kim gelirse gelsin Muslera ile kıyaslanacak bu nedenle 15-30 arası kaleciye çıkılacak para ilk etap riskli olabilir 1 yıl kiralık sonrasında satın alma opsiyonu olursa daha avantajlı olur en azından tutmaz veya olmazsa, sözleşmeden çıkmak kolay olur.

Morata'nında kaldığını düşünürsek epey güçlü bir kulübeye dönüyor, elitler ile kıyaslamayalım tabi ki.

Ya zaten

İlkay ve Osi'yi çözersek

Zaniolo, Franky, Yunus, Jakobs , Kaan , şeklinde yedek oluşuyor, ek olarak Sara-Lemina ikilisinden birininde yedek olabileceğini düşünürsek İlkay'da dahil ciddi ilk 11 harici fena olmayan bir rotasyon oluşuyor
Kaleci+Sağbek'i bu durumda kiralayabiliriz. Kaleci konusu zaten sıkıntı, kim gelirse gelsin Muslera ile kıyaslanacak bu nedenle 15-30 arası kaleciye çıkılacak para ilk etap riskli olabilir 1 yıl kiralık sonrasında satın alma opsiyonu olursa daha avantajlı olur en azından tutmaz veya olmazsa, sözleşmeden çıkmak kolay olur.

Morata'nında kaldığını düşünürsek epey güçlü bir kulübeye dönüyor, elitler ile kıyaslamayalım tabi ki.
İlkay'ın City'den net 7 milyon maaşı var ben İlkay'ın gelmeyi düşündüğünü sanmıyorum. Bence 1 sene daha City'de kalayım sonrada beni alırlar kafasında.

İlkay'ın City'den net 7 milyon maaşı var ben İlkay'ın gelmeyi düşündüğünü sanmıyorum. Bence 1 sene daha City'de kalayım sonrada beni alırlar kafasında.
Yani İlkay olmaz başka fırsat kovalanabilir, burada Kaleci biraz sıkıntı yani düşünsene 20m verdin ve tutmadı, kimse senden 20 ye almaya çalışmayacak ve ek olarka maaş yükü vs çıkmak çok zor olur, en güzeli kaleci kiralık+satın al opsiyon temiz ve en az zararlı olanı gibi. Ek olarak bu bahsettiğim senaryo da yedeklerde güçlenmiş oluyor zaten. Hayırlısı bakalım nasıl olacak.

Bence laurentis'in osimhen'i bize satmaya niyeti yok, bizi oyalayıp piyasasını yükseltiyor. Tahminim, amacı bizim ve osimhenin direncini kırıp al hilal'e 80-90 milyon civarına satmak. Araplar bu transferden çekilmeden yokuşa sürmeye devam eder o kalpazan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt