Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.441
- 6.356
- 1.073
Süre bittiğinde KAP'a açıklama giriliyor tabii ama günlük eşleşmeler için bilgim yok.Bunu takip etmek mümkün değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süre bittiğinde KAP'a açıklama giriliyor tabii ama günlük eşleşmeler için bilgim yok.Bunu takip etmek mümkün değil mi?
yuh semih mi bu
Evet kar'dan pay. 5m€ olur 25 den, sacmalik. Hani ederinden düsük fiyata alirsin 50 ye filan ozaman pay olayi düsünülür.Mesela 100 milyon euroyaa, sattin. 25 milyon euronun yüzde 20sini verecen
türk muhabirler "gs napoli'nin tüm şartlarını kabul etti"li haberler girmeye başladıysa bu iş OLMAYACAK demektir.
"yönetim elinden geleni yaptı ama transfer napoli'nin EROL TAŞ başkanı yüzünden olmadı" demeye getirip, akılları sıra yönetime oluşması muhtemel tepkiyi napoli başkanına yönlendirme haberleri bunlar.
biz nakit 40 peşinat falan teklif edildi sanıyoruz ama 10 taksitle toplam 30 m euro falan teklif ediyordur bizimkiler bence :d
erden başkanııım boşver evi toprağı şimdi dön yuvana
?di marzionun napoli teklifi reddetti haberi geliyor
yav rdaş yeni twit attı sandım üzüldümdi marzionun napoli teklifi reddetti haberi gelir birazdan.
Yav alalimda satmayiz olur biterEvet kar'dan pay. 5m€ olur 25 den, sacmalik. Hani ederinden düsük fiyata alirsin 50 ye filan ozaman pay olayi düsünülür.
Barzao yasaklanmalidi marzionun napoli teklifi reddetti haberi gelir birazdan.
di marzionun napoli teklifi reddetti haberi gelir birazdan.
di marzionun napoli teklifi reddetti haberi gelir birazdan.
40 milyon peşini yabancı basın yazmadı mı? Bu senin hikayeni zaten yalanlıyor. Saçma bir hikaye yazıp bunu saçmalığı söyledikten sonra bu seferde hemen yafta vurmaya çalışmak gerçekten yakıştıramadım. Doğru dürüst hangi yönetim eleştirinde sana ekstra farklı bir şey söyledim? Hemen yönetim yaftası yapmaya çalışıyorsun? Bundan sonra sende başka konularda başka yazınca ben de sana mı X'vi Y'ci diyeyim bu mudur?aga yav, yönetim ile ilgili eleştiri ihtimalinin olduğu bir postun ilk harfinde sana bildirim mi gidiyor? :d
hemen koruma modunu açıyorsun.
postumun son kısmı hicivdi zaten de,
ilk kısmı gayet olabilir. muhtemelen öyle de.
Simdi space duydum tümünden istemis o payiYav alalimda satmayiz olur biter
baskan kesinlikle olmaz demis.